Ugye semmi rendkívüli nincs abban, ha egy lány 23 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
Úgy értem, egyszerűen nem jött még olyan pasi, akit alkalmasnak találna a dologra.2011. febr. 11. 14:27
11/24 anonim válasza:
éppenséggel a mai világban rendkívüli, mert már egy 17 éves kiscsaj is sokszor "cikinek" tartja, mert most már normális lesz, hogy egy 16 éves lány "tapasztalt".
alapvetően ez egy pozitív dolog, ha minden oké a lánnyal kívül-belül akkor személy szerint egy úgy fognám fel, hogy Isteni ajándék. végre egy olyan nő akinek én vagyok az első, olyan helyen járhatok ahol más még soha :)
23f
12/24 anonim válasza:
Büszke lehetsz a hozzáállásodra. Egyáltalán nem szégyen, hogy szűz vagy. Normális pasi ennek örül és becsül érte.
13/24 A kérdező kommentje:
Nahát, igazán kedvesek vagytok :D :D :D
2011. febr. 11. 16:39
14/24 anonim válasza:
Egy szűz lányt nagy ajándéknak tartanék, én mindenképpen tudnálak értékelni.
15/24 A kérdező kommentje:
Köszönet mindenkinek a válszokért!
2011. febr. 11. 18:29
16/24 anonim válasza:
Én is csak annyit tudok mondani, mint az előttem szólók: ez tiszteletre méltó! :)
20/f
18/24 anonim válasza:
Szintén 23 éves szűz lány vagyok és nagyon jó ezeket a pozitív hozzászólásokat olvasni! Azért tényleg sok rendes srác van a világon :)
19/24 anonim válasza:
Öreganyámék idejében még nem lett volna, de manapság már rekordgyanús.
20/24 anonim válasza:
akit komolyan érdekelni fogsz azt nem zavarja h szűz vagy
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!