Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor most barátként tekint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most barátként tekint rám? Nem értem miért ilyen.

Figyelt kérdés
Van egy srác akit 3hónapja ismerek de csak 2x találkoztunk de minden nap beszélünk fb-on vagy msn-en és mindig nagyon kedves és tudni kell róla h nagyon félénk de tényleg... szóval találkoztunk és nagyon aranyos volt próbált szerintem bókolni mert megdicsérte a cipőmet meg ilyenek:DD és folyamatosan röhögtünk nagyon zavarba volt:$ de a barátnőm ráírt-.- mind1 ez egy másik probléma... szóval és kérdezte h h érezte magát a randin...és visszakérdezett a srác h "randi?:D" mondja a barátnőm h lassan esett le neked-mondja a srácnak...a srác nagyon jól érezte magát aztmondta csakh aztmondta h elrontott vmit...mert h nemcsinált semmit:$ááá eddig oké de ilyeneket rak ki fb-ra hisz a fiú lány barátságban meg ilyenek... de olyanokat mond amiből nem ez szűrődik le meg h fürdőruhában is akar látni meg ilyenek....*-*szokott néha szíveket küldeni meg webkamba is szíveket mutatott*-*Szerintetek érdemes ezen elgondolkoznom félek h őt is elcseszem...:SS
2011. máj. 20. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
kérdezd meg a srácot, hogy ő szeretne e valamit, mert te nem tudod eldönteni a viselkedéséből, de azt véletlen se említsd, hogy te szerelmes vagy belé(nehogy esetleg kényszerből, sajnálatból jöjjön össze veled). ha nemleges a válasz akkor legyetek csak barátok és nézz más srácok után, ha igennel válaszol akkor mindent bele! :)
2011. máj. 20. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nagy esély van rá h tetszel neki... csak a barátnőnek nem kellene beleavatkozni:)
2011. máj. 20. 21:57
 3/6 A kérdező kommentje:
igaz majd szólok neki... de kérdezte a barátnőm h járna e velem-.-és aztmondta h igen, csak neki ez gyors tempó..O.o
2011. máj. 20. 22:12
 4/6 A kérdező kommentje:
de most igazából eléggé zavar h a barátnőm is beleavatkozott...:Ssőt nagyon...:SS
2011. máj. 20. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
hát a bnődnek ezt meg kell mondanod m ez tényleg nemvolt vmi jó húzás tőle:/. a sráccal meg találkozz még és majd kialakul:)
2011. máj. 20. 22:45
 6/6 A kérdező kommentje:
de nagyon nehezen jött össze ez a találka is...://olyan szerencsétlen vagyok...:/
2011. máj. 20. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!