Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ilyen dolgokat oszt meg velem 1 fiú lehetséges, hogy csak barátként tekint rám?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki iránt talán többet érzek mint barátság. A beszélgetés során szóbakerült egy lány akiért anno odavolt elmondása szerint. Aztán mesélt másikról is akit kedvelt (akit ismerek is) és elmondta h benne mit nem szeretett (gondolom ezért nem próbálkozott nála) Nekem kicsit fura volt,h ezeket elmesélte mert sokszor nem tudom eldönteni h tényleg csak barátként tekint e rám vagy sem. Ilyen dolgokat csak barátokkal osztanak meg a fiúk, vagy én dimenziálom túl az egészet és nincs semmi jelentősége?2011. ápr. 16. 15:57
2/5 anonim válasza:
nincs semmi jelentősége sztem...
19/F
3/5 anonim válasza:
Én pasi vok, és lehet ez csak nálam van így, de az ilyesmit szinte mindig csajjal dumálom meg, függetlenül attól, hogy csak baráti szinten vagyunk jóban. Valamiért csajban jobban megbízok ilyen téren :) Pasikkal nem lehet az érzelmeket olyan alaposan megdumálni, mint egy csajjal, de lehet ez csak az én szerencsém, hogy mindig így tapasztalom. Mindenesetre jó ez, ha ilyesmiről beszéltek, ez azt jelenti megbízható személy vagy, és komolyabb is, csak tartsd meg ezt a tulajdonságodat :)
4/5 anonim válasza:
Megbízik benned, és ha esetleg ő is érez valamit, akkor ebből hosszú kapcsolat lehet ha ügyesek vagytok! :) (16/F)
5/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy van jelentősége, a fiúk ilyet sokszor megbeszélnek csajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!