Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a lány aki nekem tetszik csak barátként tekint rám?
ha bele tudsz nyugodni hogy csak a haverod lesz akkor barátkozz vele
ha viszont mindenképp össze akarsz vele jönni, vagy nagyon tetszik, akkor meg ne próbálj vele barátkozni, hanem szakíts meg vele minden kapcsolatot
Ez a videó szép, csak nem igaz.
Felnőtt emberek nem szoktak ilyen infantilisen viselkedni.
És mellesleg nem is kapcsolódik a kérdéshez, mivel a kérdező beszélt a lánnyal, és a lány már megmondta, hogy nem akar tőle többet.
És továbbra is tartom, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot. Legalábbis én nem tudnám elnézni, hogy az akit szeretek valaki mással összejöjjön. Most mentem át nemrég egy ilyenen, úgyhogy jól tudom mit beszélek.
Ja, és soha nem fog "kapcsolni" hogy te kellenél neki, sajnos az van, hogyha belesüllyedsz a lelki szemetesvödör szerepébe, akkor soha nem fog rád másként tekinteni. Akkor meg pláne nem, ha mindig kéznél vagy neki.
Távolodj egy kicsit tőle, talán akkor észbekap....ha nem, akkor meg nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!