Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tanáromba?
Figyelt kérdés
19 éves egyetemista lány vagyok, és van egy 26 éves gyakorlatvezetőm, aki iszonyat jófej, jól néz ki, testre meg ááhh... :D Előző félévben is ő tartotta a mostani tárgyam elődjét, direkt hozzá vettem fel ezt a gyakorlatot is. Már akkor látszott, hogy bejövök neki, volt, hogy odasúgta, hogy "csinos vagy ma", meg hasonlók... Ebben a félévben folyamatosan engem szólítgatott fel, katalógusíráskor meg se kellett néznie, hogy ott vagyok-e, már egyből írta, és elég feltűnően bámult, elég gyakran. :D Legutóbbi zh-nál végig mellettem strázsált, és leste, hogy mit csinálok, utánam kiabált a folyosón, hogy beszélni akar velem, pedig igazából semmi konkrét mondandója nem volt, csak zagyvált össze-vissza a tárggyal kapcsolatban. Aztán egy kari rendezvényen beszélgettem vele meg megittam vele egy rövidet, cselesen majdnem elkérte a telefonszámomat, de csak addig jutott, hogy megkérdezte, van-e számom... :D Ezutáni órán olyan szinten zavarban volt, hogy mindenki észrevette: hadart, izzadt, kapkodott, nem mert rámnézni, minden lányt felszólított kivéve engem (feltűnően kihagyott, mert sorban ment...)... Óra előtt mintha valamit mondani akart volna, de lehelóztam, és leültem. Eddig is izgatta kicsit a fantáziámat, de mostanában egyre többet gondolok rá, és fogalmam sincs, hogy mit kellene tennem. Okosabb lenne hagyni, de valahogy ott motoszkál állandóan az agyamban... Mit csináljak?2011. ápr. 21. 15:03
11/13 anonim válasza:
jó akkor úgy mondom hogy meglepő. hogy már családod volt meg minden, és kockáztattad. meg hogy 2 évig tartott a viszonyotok, és gondolom úgy hogy a feleségeddel is voltál meg a tanítványoddal is.
12/13 anonim válasza:
szóval annyi, hogy én ezt nagyon elítélem.... meg nem akarok én itt vitázni, de nem írtam rosszindulatból, nem tudom miért kell felkapni a vizet. amúgy tudod mi még a "kemény" az amit kiad a google ha beírom, hogy ketok111. családos emberről+főiskolai tanárról nem mindennapos dolog ha ilyet ad ki, bár ez is lehet, hogy csak az én véleményem.
13/13 anonim válasza:
kedves ketok111,
e-mailben nem akarok válaszolni, inkább itt.
Tehát: Nekem nem kell magyarázkodnod. :)
a másik, hogy nem hiszem, hogy akiket érdekelnek a történeteid, majd pont szexhirdetésen fognak neked írni. Mellesleg látom már nincs nem is vagy fent, szóval mégiscsak érdekelt a dolog. :) Na mindegy, csak annyi történt, hogy egy kicsit felháborítónak találtam, de nem ismerlek, ezenkívül amit leírtál mást nem tudok rólad, és nem is vagyok kíváncsi. Szóval el van felejtve... Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!