Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tanáromba! Hogyan tovább? Segítség!
Figyelt kérdés
Végzős középsulis vagyok,és beleszerettem a matek tanáromba. Bár ez nem új dolog,nem is ezzel van a baj.(4éve tanít,két éve szeretem kb) Felesége és gyereke van,tisztába vagyok vele,hogy soha semmi nem lehet köztünk. Több,mint 20 évvel idősebb,nem is jóképű,csak nagyon kedves(nincs apakomplexusom). Tudom,hogy kicsit máshogy kezel,mint az osztálytársaimat,sokkal kedvesebb,megértőbb velem,és úgy alakultak a körülmények,hogy időn több időt töltünk kettesben.(részeletezni hosszú lenne)Nagyon szerem a vele töltött órákat,hihetetlenül inteligens ember. A baj csak az,hogy 4 hónap mulva elballagok. Nagyon szeretném vele tartani a kapcsolatot,csak nem tudom,hogyan. A telefonszámát ugyan tudom,de mégiscsak ciki lenne folyton hívogatni meg smst írni neki. Bár szerintem gyanítja,hogy szeretem. Nagy hülyeség volna ballagás után elmondani,hogy szeretem? Hogyan maradhatnék vele kapcsolatban az érettségi után? Nagyon kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!2011. jan. 4. 22:28
1/7 anonim válasza:
Sehogy. Elballagsz, leérettségizel és 1 hónap múlva elfelejted az egészet. Ne tedd tönkre se az ő, se a családja életét. Hagyd békén.
2/7 anonim válasza:
1,5 évig voltam szerelmes a tanárnőmbe. De utána elmúlt. Nekem konkrétan az kellett hozzá hogy rádöbbenjek semmi értelme annak amit csinálok, hogy egyszer 10 km-t gyalogoltam egy délután hogy születésnapi ajándékot vegyek neki.
Veled is kellene történnie valaminek, amitől rájönnél hogy ez az egész értelmetlen, amit csinálsz.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem véletlen írtam,hogy tudom,hogy soha semmi nem lehet közöttünk. Eszemben sincs tönkre tenni egy boldog családot. Egyszerűen csak szükségem van arra,hogy vele lehessek,az nyugtat meg igazán.
2011. jan. 4. 22:33
4/7 anonim válasza:
Később már több is fog kelleni tőle, hidd el. Sürgősen felejtsd el, vagy ha mégis tartjátok a kapcsolatot, húzz egy határvonalat magadban, amit soha, semmilyen körülmények között nem lépsz át. Ha ő akar valamit esetleg, akkor sem. Vannak normális, jófej tanárok, és megri velük tartani a kapcsolatot, de ha te úgy érzed, szereted, abból baj lesz. Azt javaslom, ballagás után egy darabig egyáltalán ne keresd, aztán bemehetsz néha a suliba meglátogatni őt, meg a többi tanárt. De sose akarj gondolatban sem többet barátságnál, mert ha így van, akkor inkább ne is keresd.
5/7 anonim válasza:
tartsd meg tőle a távolságot. ha tartanád vele a kapcsolatot, akkor esélyt se adsz magadnak, hogy elfelejtsd, és lehessen valakid. Majd, ha már túlléptél rajta, akkor újra megkeresheted, de addig csak ártasz vele magadnak
6/7 anonim válasza:
Én a fizika-tanáromba szerettem bele, csak belefáradtam a reménytelenségbe. Viszont érettségi után, a banketten jót beszélgettem vele, elmondta, hogy nagyon kedvelt, és hogy örül, hogy kiszerettem belőle. Számára én (és minden diákja) annyira fiatal voltam, szinte a gyerekek... Középiskola, gimi körül még nagyon gyerek az ember, akkor is, ha belül felnőtt nőnek érzi magát. Tartsd meg ezt az érzést, ballagás után búcsúzz el tőle, később szép emlék lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!