Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Beleszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Beleszerettem a tanáromba!

Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok és az a helyzet, hogy belezúgtam a matektanáromba. Ő 35 éves és nős, szóval esélyem sincs nála. A baj az, hogy annyira tetszik, hogy már óra alatt is feláll mihelyst meglátom. Minden matek előtt ki kell mennem maszturbálni, hogy valamennyire tudjak figyelni is az órán. Hogyan felejtsem el? Mindennap látom. Nem tudok tanulni se, mert csak rá gondolok. Itt az érettségi lassan, belebetegedek a tudatba, hogy többet nem látom majd.
2011. márc. 10. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
33%
Mi az hogy mit csinálj? Palacsintát mert az finom. Mit csinálhatnál? Alternatíva még az iskolaváltás.
2011. márc. 10. 14:36
 2/9 aspikami ***** válasza:
53%
Fiú vagy és bele szerettél a férfi tanárodba?:S
2011. márc. 10. 14:37
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem szerelem, pusztán csak nemi vágy.

A következőket teheted: tisztázod a fogalmakat, hogy olyat használj, ami ide illik. Ezen kívül belenyugszol a megváltoztathatatlanba.

Nem te vagy az első meg nem az utolsó, aki belezúgott a tanárába, és te is túl fogod élni.

2011. márc. 10. 14:39
 4/9 anonim ***** válasza:
elirtad nem??35éves nös!!!akkor ö férfi!!az már neked lesz kellemetlen!
2011. márc. 10. 14:41
 5/9 anonim ***** válasza:
vagy elírtad vagy egy 35 éves nős férfiba vagy szerelmes 18évesen...wow...
2011. márc. 10. 14:51
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem írtam el, meleg vagyok, de ez nem változtat a lényegen. Soha senki iránt nem éreztem még így. Okos, intelligens, jóképű, kedves, minden megvan benne amire vágyom egy férfiban. Nem hiszem, hogy találok hozzá hasonlót. A többi meleg srác akikkel találkoztam mind csak a szexet akarja, vagy beképzelt.
2011. márc. 10. 15:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó és? Szívás, hogy meleg vagy, így az emberek többsége nyilván számodra szóba se jöhet mint pár, semmilyen módon. Ennyi. Majd találsz magadnak egy olyan férfit aki szintén meleg és összeilletek.
2011. márc. 10. 15:36
 8/9 anonim ***** válasza:

ezt most komolyan v kamuzol?

mert nálam kb ugyanez a helyzet, 32 éves, férje és gyereke van.. esélytelen.. :(

18/L

2011. márc. 10. 17:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem pedig szilvásbuktát.Azt szeretem:)Sok sikert.Suliba masztizól naponta?xd

Ezek az emberek..

2011. márc. 10. 21:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!