Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a tanáromba?
Szerintem ez egyáltalán nembaj!!
A korkülönbséggel sincs semmi gond :)
És egyértelműen bejössz neki, nem kicsit!!! És vesztenivalója itt szerintem neki nagyobb lenne, szóval ha nem nagyon kellenél neki nem csinálná ezeket a dolgokat :)))
Szerintem flörtölj vele, és hagy hogy nyisson feléd..előbb utóbb úgyis több lesz mint tanár-diák kapcsolat :)
Nekem pont egy hete mondta a tanárom, hogy nagyon tetszem neki, de nem fog csinálni semmit, mert van barátom :)
Ha épp nem lennék szerelmes lehet lenne valami...
Ha tényleg tetszik és Te is Neki akkor hajrá :D
Ja, amúgy ez nem törvényellenes?
Ha érdekel a pasi, nincs ebben semmi rossz. :)
Csak ha tényleg randiztok, onnantól ne vegyél fel nála órát, és ne beszélj az ügyről a csoporttársaiddal. Aztán, ha komolyabb lesz a kapcsolat, ráértek dönteni, hogy mi legyen a nyilvánossággal.
Sok sikert! :)
Szia!
Nálam ez fordítva volt, én voltam a 27 éves tanár, ő a 20 éves érettségizett diáklány.
Először "elsírta" azt amit te kérdeztél. Majd megjelent nálam, (ez egy történet, és nem írom itt le hátha nem érdekel mást) kipofoztam, hogy nem adom fel az állásomat, és nem kívánom a családomat sem "leváltani".
Majd 3 nap múlva megjelent, hogy Ő nem is kéri, de AKAR!.
Már nem pofoztam ki, és két évig tartott a VISZONYUNK!
Majd ő férjhez ment a vőlegényéhez, én meg maradtam a családommal. A többi egy másik kérdésre lehet felelt!
ÜDV Ketok111
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!