Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti tennétek ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti tennétek ilyet?

Figyelt kérdés
Elsősorban őszinte "reaális" választ szeretnék :D Ha tudjátok,hogy egy fiú belétek van esve, próbál törődni veletek, társaságotokt keresi de ti csak barátként kezelnétek akkor hülyítenétek azzal hogy egy bizonytalan állapotba sodorjátok? Hagyva,hogy megkapjátok a törődést, foglalkozzon veletek mert jolesik vagy inkább megmondanátok az igazat, hogy bocsi de..... ?
2011. ápr. 19. 20:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A lányok 99%-a ezt csinálja, ha nem tetszel nekik. Ahhoz, h bevallják, kellene egy minimális szintű őszinteség is.
2011. ápr. 19. 20:42
 12/14 anonim ***** válasza:
Most őszintén? Igen, volt már rá példa. Teljesen egyedül éreztem magam, hiányzott a törődés, az ahogy egy pasi bókol, hívogat, stb. Volt egy srác, akinek bejöttem, és ezeket a dolgokat amiket írtam vissza tudta adni, így már nem voltam annyira kibukva. Meg alapból unatkoztam is, szóval kicsit szórakoztam vele, az elején húztam az agyát, mert olyanom volt.
2011. ápr. 20. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
14:42 - Most őszintén. Jókora gyökér vagy. Abba belegondoltál, hogy mekkora fájdalmat okozhatsz neki, ha ő esetleg megszeret téged? Nem illik más érzéseivel szórakozni, nem gondolod?
2011. ápr. 20. 16:33
 14/14 anonim ***** válasza:

16:33

Nem szokásom mások érzéseivel szórakozni, jó egyszer előfordult, nem szép dolog volt, de ez van, ő se egy szent. Az egész régen volt már, szerintem el is felejtette, nekem meg azóta van egy másfél éves kapcsolatom...

2011. ápr. 20. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!