Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy fiú ilyet írna rólatok mit csinálnátok/gondolnátok?
Egyik csoporttársam ezt írta rólam egyik barátnőmnek msn-en. Ti mit gondolnátok erről a srácról?? mit kezdjek most vele?? (én 20L, ő 20F)
idézet:
"eléggé szarul esik ez a dolog, hogy élőbe tényleg nagyon jól elvagyok vele, még azt is merem állítani h jobban mint a többi fiú, talán ragaszkodik is hozzám, sokszor van olyan is h szemezünk, egymásra nézünk, elkapjuk egymás tekintetét....én többet érzek iránta mint barátság egy ideje, de még ebbe se vagyok biztos, csak annyit tudok h hiányzik a jelenléte amikor nincs a közelembe, szeretem az illatát, szeretem a mosolyát, szeretem a hangját, szeretnék hozzá közelebb kerülni de egyszerűen nem tudok, bár élőbe nagyon jól elvagyunk, msn-en olyan mintha egy fal lenne közte és én közöttem, egyetlen megoldás lenne ha élőbe találkoznánk többször, de randira nem hívhatom, mivel kapcsolatban van:S"
azért nem tudom, hogy mit csináljak, mert ahogy az utolsó sorban is láthatjátok, kapcsolatba vagyok. 4 éve avgyunk együtt, amit néha már nagyon unok, egyszer ott is hagytam a barátomat, aztán visszamentem hozzá...
de msot ez felkeltette az érdeklődésemet.. csak szeretném tudni, vajon mennyire komolyan gondolja a srác a dolgot
utolsónak köszönöm!
nagyon tetszik az idézet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!