Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ti tennétek ilyet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti tennétek ilyet?

Figyelt kérdés
Elsősorban őszinte "reaális" választ szeretnék :D Ha tudjátok,hogy egy fiú belétek van esve, próbál törődni veletek, társaságotokt keresi de ti csak barátként kezelnétek akkor hülyítenétek azzal hogy egy bizonytalan állapotba sodorjátok? Hagyva,hogy megkapjátok a törődést, foglalkozzon veletek mert jolesik vagy inkább megmondanátok az igazat, hogy bocsi de..... ?
2011. ápr. 19. 20:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Én nem vagyok lány, de ez gusztustalan, mond meg az igazat babám, ne bass*ál ki vele.
2011. ápr. 19. 20:30
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Ha rákérdezne a dologra, akkor nem hazudnék neki, de ha ő nem tudja, hogy én tudom, akkor valószínűleg nem világosítanám fel.. :D
2011. ápr. 19. 20:31
 3/14 Darcy01 ***** válasza:

Szerintem mindenképpen mondd meg neki az igazat. Neked hogy esne, ha veled tenné ezt valaki?? Ugye, hogy rosszul.

Én is voltam ilyen helyzetben már. A fiú többet akart tőlem barátságnál, de én a kezdetektől megmondtam neki, hogy barátságnál több nem lehet köztünk. Egy ideig még próbálkozott, de miután látta, hogy tényleg nem akarok tőle semmit, így abbahagyta a nyomulást.

4/14 A kérdező kommentje:
Banyek.... elfelejtettem 17/F
 5/14 A kérdező kommentje:
Ha jol sejtem ez velem történne, csak nemakarom vagy nem merem szóvá tenni
2011. ápr. 19. 20:32
 6/14 anonim ***** válasza:
Ha nem teszed szóvá, akkor továbbra is ki fog használni.
2011. ápr. 19. 20:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem más a véleményem.

Egy haver elkezdett rám nyomulni, ahogy írjátok, szerelmes lett belém. Adtam neki egy esélyt, elkezdtünk járni, és sikerült elérnie, hogy beleszeressek. :D

Szép, hosszú szerelem lett belőle, két gyerekkel.

2011. ápr. 19. 20:34
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan ilyen szituban vagyok mint te, és ugyanúgy nem merem szóvá tenni, nem akarok egy kellemetlen beszélgetést :S

De legközelebb ha találkozok vele akkor elbeszélgetünk, összeszedem magam mert így csak magamat kínzom. :(

Egyébként az első válaszolóval egyetértek.

2011. ápr. 19. 20:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Ha tudnám, hogy tetszek neki, de nem tudom viszonozni, még ugyanúgy viszonyulnék hozzá. Nem leszek vele kevésbé kedves, csak azért, mert nem lehetünk egy pár. Szerintem barátoknál ez így szokás :) És ezt nem hülyítésből csinálom, kedvelhetek valakit szimplán, szerelem nélkül is. Csak akkor távolodnék el tőle, ha ő maga kérné.
2011. ápr. 19. 20:41
 10/14 anonim ***** válasza:

én gondoltam, hogy fiú vagy kérdező XD

amúgy nem tennék ilyet, ha tudom, hogy a srác többet akar, sőt voltam ilyen helyzetben többször és bármennyire imponáló lett volna, mindig tisztáztam velük, hogy sajnos nem érzek úgy irántuk

de vannak olyan lányok, akik nem ilyenek, meg az is lehet, hogy nem akar elveszíteni barátként

ha nem viszonozza a szerelmi közeledésed, akkor kezeld barátként, nincs értelme erőltetni (azért tedd egyértelművé mit akarsz, vannak olyan lányok is, akik nem veszik észre egy pasi romantikus közeledését amíg nem közlik velük vagy vmi, vagy lehet amúgy nem tudja biztosra mire vélje a jeleket... ha meghívod vacsorára, az egy elég egyértelmű dolog, ha elfogadja, és nem akar mégse semmit akkor szemét egy alak, nem érdemel meg)

2011. ápr. 19. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!