Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"társkeresés" oké, de miért igy?
érdekes témát nyitnék, amivel kapcs.ban várnám a véleményeket...lányok fiuk.
Azt addig értem vannak szolgáltatások(weblapok) ahol pl kattinthatsz arra aki tetszik, ha viszont tetszel visszakattint rád, vagy pl társkereső oldalak.
DE
ha ez megvan és bejösztök egymásnak képen és megoldható a személyes találkozó is..akkor miért huzzák el a találkozást, beszélnek inkább msn en..és más oldalakon.. és ilyednek be főleg a lányok..hogy jujj, ez tul gyors:s, nem arról lenne szó h megismerjük egymást igazán..?
Az hogy találkozom valakivel aki kép illetve pár pl msn-es beszélgetés alapján szimpatikus, mondjuk ki "tetszik"..még nem azt jelenti h össze is kell jönnünk. "Csak ismerkedünk"
Én is csalódtam 21 éves létemre a társkeresőkben, mert a többségük anyagiakhoz kötött, mint a parom.hu, vagy direkt úgy csinálták meg, hogy megszeresd, aztán ne bírj leszakadni róla, és fizess. Én a csajokespasikat próbáltam ki, hát szerintem hagyjuk... ráírtam 3-4 csajra, meg bejelöltem 90 csajt mellé, volt akit felvettem msnre, majd szépen sorba jöttek az indoklások:
- nézd, nem is tudom miért regisztráltam fel, igazából rengeteg a tanulnivalóm
- csak kíváncsiságból regisztráltam fel, nem gondoltam komolyan
- nem hiszek a társkeresőkben
- bocs, de nem jössz be, ennyi
- másvalaki tetszik, akit közben ismertem meg
- bocs, de mégsem szeretnék veled találkozni
És a kedvencem:
Levelezgetés utáni Törölt felhasználó :)
Azért, mert nem akarok hobbit növeszteni a randizásból. Azért, mert csak az arra érdemesekkel akarok találkozni.
Én szívtam már meg úgy (nem is egyszer), hogy egy-két heti levelezés-telefonbeszélgetés után randiztam fiúkkal, és nagyon nem volt jó :S
Onnantól inkább kiismerem, és aztán döntök a találkozásról. Szerintem érthető, ha valaki óvatos.
Ez pedig nagyon jól bevált.
Útközben lekopnak azok, akiknek kell: akiket nem érdeklek igazán, illetve, sokszor kiderül, hogy az első hetekben félreismertem a másikat, így nagyobb kudarcélmény (sikertelen randi) után lezárhattuk.
Egyáltalán, azt sem értem, hogy miért kellene nekem mindenkinek egyből ugrani? Nincs annyi feles szabadidőm az ismeretlenbe ugorjak fejest minden hétvégémen :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!