Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok: Első randin, hogyan köszöntsem a csajt, és akkor hogyan, amikor randi végén elválunk?
20 éves Pasi vagyok, a csaj is 20 éves.
Találkozni fogok egy csajjal, és vele EZ lesz az első randi. Ja, és talán még hozzá tartozik a dologhoz, hogy nem volt barátnőm.
KÉRDÉS:
Még nem találkoztam a csajjal. Ennek ellenére illik találkozáskor kezet fogni, és két puszit adni?
Kezet fogok, és ha hajulok oda, akkor nem fog rosszra gondolni, hogy csókot akarnék adni?
Vagy úgy hajuljak oda, hogy elfordítom kicsit az arcom?
JA, és ugyanez a kérdés, hogy ha randi végén vagyunk, akkor hogyan váljunk el. Én nem akarok első randin smárolni, akármilyen jól is alakulhat. Akkor is csak puszi?
RAndi végén beszéljük meg, hogy legyen-e még találka?
Kérdezzek rá konkrétan, hogy szeretne-e még találkozni?
Eddigi kérdéseim:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__17036..
13:35-ös:
Azért nem tudom, hogy mivel köszöntsem, mert még sosem találkoztunk élőben. Netes ismerkedés volt.
16:51-es:
Tartalmas volt a randi. Mit jelent ez?
Hogyan lehet tartalmas egy első randi, amikor ott csak ismerkedünk, hiszen nem ismerjük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!