Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kedves fiúk miért unalmasak?
Szerintem egyszerű a válasz: a legtöbb kedves fiú csak álcának használja a kedvességet. Igazából csak szürke, visszafogott és unalmas. Megpróbál a lány kedvében járni ilyen idegesítő nyalizással, hátha bejön.
18/L
Elolvastam Vampa történetét, szerintem nincs benne semmi különös, ilyenekből kell, hogy legyen egy csomó az ember életében, hogy tudjon miről mesélni.
Remélem nem Te voltál a nyominger aki kilométereket gyalogolt a csajával :D
00:23-nak: azt hiszem én is azok közé a lányok közé tartozom, akik keverik. De erről, az úgynevezett kedves fiúk tehetnek! Manapság az mondja magát kedvesnek, aki valamilyen pozitív tulajdonságot kíván felmutatni, és jobb híján azt mondja magáról kedves.
Általában az olyanok akik valóban kedvesek, nem tartják magukat annak. Nem tartják meghatározó tulajdonságuknak, vagyis belülről jön, nem tudatos, természetesnek veszik, hogy ilyenek.
Az igazi kedvesség persze, hogy bejön a legtöbb lánynak és nem is unalmas.
Luigi Vampa: [link]
Szóval ne várd el mástól, hogy tudja, hogy a Luigi férfi név ;).
Akit a kérdező kedvesnek gondol, azok kedveskedők. Önbizalom hiányosak. Nem merik magukat adni, mert félnek, hogy egy rossz szóval elijesztik a lányt.
Akinek minden mondata bók, az tényleg baromi unalmas lehet. A kedvesség a figyelmesség megnyilvánulása. Nem szabad összekeverni a kettőt.
Luigi jó példát hozott, pont olyat, amit igenis bejátszott volna egy vagány srác.
Mérlegelni kell a dolgok előtt, de kellenek az ilyen baromságok. Én személy szerint szívesebben mesélem majd azt az unokáimnak, hogy "...megfogtam a kezét, magamhoz húztam, megcsókoltam, majd egy telefonfülkében magamévá tettem" mint hogy "hoztam neki rózsát, csokit, megnéztünk egy filmet, aztán hazakísértem és hazamentem"
Vagy hogy más kontextusban világítsam meg a vagányságot,inkább a "felmásztunk a tetőre és részegen énekeltük a Sajtból van a Hold-at" mint a "én voltam a legpontosabb sniper az egész szerón"
( Na jó, ez az utolsó példa talán elcsépelt, de azért érthető. )
Ennyit erről. Duh. 14F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!