Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy különböztessem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy különböztessem meg a barátságot a szerelemtől? 17f

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves lány akibe szerelmes vagyok.

1 éve ismerem.

Azt mondta,hogy bármikor talizhatunk,mert ő bármikor ráér.

Ma együtt voltunk 2 és fél órát és alig bírtam magam visszatartani,de végülis nem mondtam el neki mert féltem h nemet mondd :(

Nem tudom megkülönböztetni,hogy barátként szeret vagy annál több :(

Küldött nekem face az üzenőmre egy olyat h I LOVE YOU FOREVER <3<3<3<^és tök jól esett de még mindig nem tom eldönteni h csak barát vagy most mi ? :S

Azt mondták h ha nem akarna tőlem semmit akkor elküdött volna már rég a pcsába de az a gáz h van egy fiú haverja télleg csak a haverja de vele is kiment sétálni :(

Pedig kezdtem őrülni h csak velem mert többet akar de ezek szerint mindenkivel akit szeret :S

Így akkor h különböztessem meg ? :(

2011. márc. 12. 17:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi a választ :)

1 éve ismerem,szerelmes vagyok.

Tegnap taliztunk,de nem mertem elmondani neki :(

Aztán este is beszéltünk msn-en akkor picit össze is vesztünk :(

És bánt,hogy nem mondtam el neki és az is,hogy 1 éve szerencsétlenkedek.

2011. márc. 13. 10:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Sztem mondd el neki hogy többet érzel iránta mint barátság:)Nem veszítesz semmit:)próba cseresznye:)
2011. ápr. 30. 17:25
 13/13 A kérdező kommentje:
de régi kérdés :D Azóta már összejöttünk 1 napig aztán dobott-.- Aztán összejött egy másik gyerekkel most meg egy cigánnyal van..
2011. ápr. 30. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!