Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy különböztessem meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy különböztessem meg a barátságot a szerelemtől? 17f

Figyelt kérdés

Van egy 16 éves lány akibe szerelmes vagyok.

1 éve ismerem.

Azt mondta,hogy bármikor talizhatunk,mert ő bármikor ráér.

Ma együtt voltunk 2 és fél órát és alig bírtam magam visszatartani,de végülis nem mondtam el neki mert féltem h nemet mondd :(

Nem tudom megkülönböztetni,hogy barátként szeret vagy annál több :(

Küldött nekem face az üzenőmre egy olyat h I LOVE YOU FOREVER <3<3<3<^és tök jól esett de még mindig nem tom eldönteni h csak barát vagy most mi ? :S

Azt mondták h ha nem akarna tőlem semmit akkor elküdött volna már rég a pcsába de az a gáz h van egy fiú haverja télleg csak a haverja de vele is kiment sétálni :(

Pedig kezdtem őrülni h csak velem mert többet akar de ezek szerint mindenkivel akit szeret :S

Így akkor h különböztessem meg ? :(

2011. márc. 12. 17:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, mert úgysem lehetnétek igazán barátok, ha nem vagy hozzá őszinte. Ha pedig ő visszautasítana, és mert nem tudná máshogy kezelni a dolgot, többé nem akarna találkozni veled, akkor éretlen.
2011. márc. 12. 17:39
 2/13 anonim ***** válasza:
Én szerelmet vallanék neki. Még mindig jobb, hogy ha elutasít, de barátok maradunk, mint ez a semmilyen állapot. Ha meg bejön: hurrá!
2011. márc. 12. 17:46
 3/13 A kérdező kommentje:
elsőt nem értem :S
2011. márc. 12. 18:02
 4/13 A kérdező kommentje:
Ja és ennyi idő után ha elutasítana én nem tudnék csak a barátja lenni :(
2011. márc. 12. 18:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Akkor is vállalni kéne a rizikót.
2011. márc. 12. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:

"Ja és ennyi idő után ha elutasítana én nem tudnék csak a barátja lenni :("

- Addig nem is lesztek barátok, amíg nem lesztek őszinték egymással. Vagy el tudsz képzelni olyan barátságot, ahol ekkora titkot megőriz valaki a másikkal szemben? Az első válaszomat meg még olvasd el néhányszor.

2011. márc. 12. 18:21
 7/13 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom h légy hozzá őszinte:)A másik h ha én vkit csak barátként bírok akk nem írok neki oat h I LOve you forever<3<3<3 szóval sztem csak légy bátor és mondd meg neki:)ha meg nemet mondd akk marad a barátság:)sok sikert
2011. márc. 12. 18:38
 8/13 anonim ***** válasza:

az első válaszoló szerintem úgy érti, hogy nem lehettek őszinte barátok úgy sem, mivel te többet érzel és többet akarnál.

egyébként én is nagyon sok fiúval megyek ide-oda, mert szeretem a társaságukat,szigorúan csak barátságból.

viszont ritka esetben jön egy fiú, aki tényleg megragad, és velük nem vagyok semleges.

ez az ˝I love u forever˝ szerintem a mi korosztályunkban teljes megszokott, ebből ne következtess szerintem semmire.

inkább kérdezz tőle valamit, vagy célozgass, aztán ha jól fogadja ezeket, akkor majd úgyis kibukik.

17 L

2011. márc. 12. 18:51
 9/13 anonim ***** válasza:
Szerintem mond el neki hogy szereted és nem fogg máss fiukal sétálni:)
2011. márc. 12. 22:58
 10/13 gabriell88 ***** válasza:

Hasonló helyzetben voltam én is.Elmondtam neki, hogy szeretem.A válasza ő is, mint barátot.Megbeszéltük, barátok maradunk, de már nem volt olyan a kapcsolatunk, mint azelőtt.

Egy észről bizalmasabb lett a kapcsolatunk, más részről pedig sokkal komplikáltabb.Tudta, h nekem milyen rossz úgy vele lennem, hogy közben szeretem.A fejébe vette, h összehoz egy barátjával.Talán így könnyebb lesz felejtenem címszóval.Össze is jöttünk a sráccal.Kezdtem felejteni,aztán elmentünk bulizni a haverommal.Az este végén ott aludtam.-volt már ilyen nem egyszer- de most hozzám bújt, átölelt és megcsókolt...nem feküdtünk le, mert mind a kettőnknek hatalmas bűntudata volt utána.

Kérdeztem miért tette, nem adott értelmes választ.Nem tudja velem hosszú távon elképzelni, viszont vonzódik hozzám...Érzelmi csapda...

Azt tanácsolom, várj mg ezzel, puhatolózz.Attól is függ mennyire vagytok jóban, mennyire mély a kapcsolat-a miénk nagyon az volt-

Ha sok mindent megbeszéltek, akkor előbb kérdezd meg gondolt e már arra h milyen lenne ha veled lenne nem csak barátként, ha megkérdezi miért,mond azt h csak eszedbe jutott.A válaszból úgyis kiderül, h mi van.

Sok szerencsét!remélem neked sikerül..Tudom milyen rossz az a helyzet amiben most vagy

23/N

2011. márc. 13. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!