Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha félek a szerele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha félek a szerelemtől?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok megnyílni másnak (valószínűleg egy korábbi csalódás miatt). Most is itt van egy fiú, nagyon aranyos, és helyes is, meg szeretne ismerni. De én meg egyszerűen leblokkolok, nem merek belevágni, és folyton a kifogások keresem, hogy pl. miért nem illünk össze, közben pedig nem is ismerem. Mit tegyek hogy jobban bízzak másokban?
2011. aug. 24. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Hát igen a szerelem jó érzés, de piszkosul tud fájni:(
2011. aug. 24. 16:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Na ez itt a kérdés: fent és lent- menny és pokol vagy inkább középszerű, stresszmentes és állandó?
2011. aug. 24. 16:51
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem valahol mindkét eset közé egyenlőség jelet lehet tenni. Ugyanis a középszerű az végig egy egyenes. A szerelemnél meg egyszer + oldalon megy az a vonal egyszer - oldalon.
2011. aug. 24. 16:54
 4/12 anonim ***** válasza:
sajna ugyanez van velem is!! :(
2011. aug. 24. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Velem is ez van :( ha beleszeretek valakibe, addig nekem oké, csak ha már észre veszem, hogy én is tetszem neki, akkor menekülök tőle, és mindig keresem a kifogásokat, miért nem lehetek a közelében...
2011. aug. 24. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:
Ne építs falakat magad köré. Nézz és láss! Ne menj el a boldogság mellett! Ha megtalálod az igazit, el ne engedd, harcolj érte és szerezd meg magadnak! A szerelem csodás dolog, ne hagyd, hogy kimaradjon az életedből! - 1próbát megér, hát akkor hajrá, mert a jövőt senki sem látja, az egy ismeretlen lap a pakliban! :)
2011. aug. 24. 21:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok, csak a másik nemből. Nekem ez viszont nem okoz problémát.
2011. aug. 26. 16:06
 8/12 anonim ***** válasza:

üdv. a klubban :)

amúgy meg adj egy esélyt neki, beszélgess kicsit vele, ismerd meg jobban

utána jön magától minden

2011. aug. 26. 16:45
 9/12 anonim ***** válasza:
nem hülyeségből mondom, az alkohol oldja a stresszet..(nem részegedésre célzok)
2011. aug. 26. 16:48
 10/12 anonim válasza:
A félelemmel szembe kell nézni!! Ne érdekeljen ha csalódnod kell majd . Az élet már csak ilyen egyszer fenn egyszer lenn!
2011. aug. 26. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!