Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális ha félek ha félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha félek ha félek a szerelemtől 21 éves fiú létemre?

Figyelt kérdés

Idáig 3szor éreztem valami hasonlót(plátóit talán) és természetesen reménytelenül, ezért nem szeretnék beleszeretni egy lányba se, a múlt tapasztalatai miatt.

Vagy ez hülyeség?

2009. máj. 6. 17:36
 1/8 A kérdező kommentje:
De hülye vagyok 2szer írtam a "ha félek"-et. :)
2009. máj. 6. 17:36
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Sokaknak volt több mint három reménytelen szerelmük. A múltat most tedd félre és koncentrálj a jövőre.

Ezért nem baj, ha beleszeretsz egy lányba - ha meg "nem" a válasz, akkor pedig szorítsd össze a fogaidat, légy erős és lépj tovább. Szerintem meg egyébként sem lehet kontrollálni, hogy mikor szeretsz bele egy lányba :).

Teljesen normális, ha izgulsz/reménykedsz/kíváncsi vagy, de félni, ne félj.

Sárky

2009. máj. 6. 17:46
 3/8 anonim válasza:
69%
Szerintem telesen normális nem megy mindenkinek 1-ről a 2-re. Valaki nehezebben csajozik be.
2009. máj. 6. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi normálatlan dolog nincs ebbe:)sokszor én is így vagyok csak én fiúk terén valószínű egy-két csalódás miatt,de nem szabad feladni főleg nem a múltban történt csalódások miatt.Az előttem szólónak igaza van abban,hogy nem tudod irányítani az érzéseidet,hogy kibe szeress bele és kibe ne.Keresgélj tovább egyszer úgy is találsz valakit aki viszont fog szeretni.19/L
2009. máj. 6. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
Hülyeség.
2009. máj. 6. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi baj nincs azzal, ha félsz, gyakori dolog ha még nem volt sok jó élményed, ami megerősítette volna benned, hogy A SZERELEM JÓ DOLOG, tehát ilyen értelemben normális.

De nem normális, ha azt nézzük, hogy erre igazából nincs valódi okod.

Ne félj a szerelemtől, inkább keresd! De ne plátói szerelmeket keress, vagy kreálj magadnak, hogy kinézel egy lányt, akibe hűde beleszeretsz, de ő mondjuk észre sem vesz, mert mondjuk nem is tettél még semmit azért, hogy beléd szerethessen!

Hanem keress egy lányt, aki amúgy is tetszik, és aki szívesen van veled! Akivel jól el tudsz beszélgetni, akivel csinálhatsz közös programokat, akivel jól érzed magad, és ha látod, érzed, hogy ő is ugyanígy van veled, akkor nyugodtan belehabarodhatsz. Ha ebben a sorrendben csinálod, akkor nem lesz reménytelen a dolog! :)

2009. máj. 7. 10:17
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem köszi.:)
2009. máj. 7. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, vagyis velem úgy volt, hogy 3 lányt szerettem reménytelenül igazábol utánna jöttem rá hogy ha valakit nem érdekelek az meg se érdemel... 1. Könnyeben túlteszed magad rajta 2. Kis önbizalmat és egót ad ami sosem árt. Gondolkozz el ezen. Utánna jártunk bulizgatni a haverokkal és egy közös ismerős kapcsán megismerkedtem egy lánnyal aki egy hét mulva a barátnőm is lett. Egy hónapig voltunk együt szilveszterkor megcsalt de ez már egy másik téma. Viszonylag könnyen túltettem magam a dolgon mert már egy héttel előtte sejtettem hogy ez lesz nem tudom nekem 80% ban bejönnek a megérzéseim. :D Visszatérve eltelt 5 hónap megismertem egy lányt akinek elmentem a kézimeccsére. Megláttam egy gyönyörű szőke lányt megjegyeztem a mezszámát és ennyiben maradt. Később pár nappal felkerült a téma msn en és megkérdeztem a nevét elkértem az msn címét és felvettem. Tök jól elbeszélgettünk és pár hétre rá találkoztunk és még aznap este összejöttünk. A lényeg röviden sohasem tudhatod mikor jön be és mikor nem, ne félj beleszeretni a lányba ha tetszik mert aki mer az nyer. :)
2009. máj. 7. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!