Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy a szerelemtől nem tudtatok olyan jól teljesíteni a suliban?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 18:32
1/15 anonim válasza:
Naná. :) Hiába figyeltem a tanárra, minden második szaváról Ő jutott eszembe.
2/15 anonim válasza:
Hajjaj, igen olyan szétszórt voltam, hogy a tanárok is megjegyezték, de összeszedtem magam egy idő után.
3/15 anonim válasza:
Osztályfönökin és rajzon csak őt nézm:D
5/15 anonim válasza:
szexi tanárnéni miatt nem tudok figyelni kémián :P
6/15 anonim válasza:
Nekem jobb volt:P.Tavaly gimiben a folyosón konzultáltam pár tanárommal és ott volt aza lány is a közelünkbe akit imádtam. Végig őt néztem és egyszerűen olyan eufórikus állapotba kerültem,hogy a tanárok azt hitték ittas vagyok,a pupillám annyira tág volt meg izagtott voltam hogy nem akarták elhinni hogy nem ittam semmit, de aztán nem lett semmi,azért érdekes helyzet volt.
7/15 anonim válasza:
Igen de még szép hogy volt.Folyton csak ő járt az eszemben, a szívemben is őt hívtam és arra vártam hogy vége legyen az óráknak és láthassam.Még suli elött mielött beértem volna is ő járt az eszmben és a tanárok azóta se tudják hogy mi volt a bajom.Pedig csak szerelem.Mert utánna úgy ösze kaptam magam hogy csak lesni tudtak.Ha te is össze akarod minnél hamarab kapni magyad akk:minde ujjadd a kezeden érjen hozzá a másik kezeden lévő ujjaiddal és köpepestől nyomjad.
8/15 anonim válasza:
Áhh...még szerelem se kell már a vonzódás is elég hogy ne tudj figyelni...
9/15 A kérdező kommentje:
utlosó,nagyon is igazad van.
2009. dec. 10. 21:21
10/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek !
2009. dec. 10. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!