Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt olyan, hogy a szerelemtől...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan, hogy a szerelemtől nem tudtatok olyan jól teljesíteni a suliban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 18:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Naná. :) Hiába figyeltem a tanárra, minden második szaváról Ő jutott eszembe.
2009. dec. 10. 18:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Hajjaj, igen olyan szétszórt voltam, hogy a tanárok is megjegyezték, de összeszedtem magam egy idő után.
2009. dec. 10. 18:34
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Osztályfönökin és rajzon csak őt nézm:D
2009. dec. 10. 18:37
 4/15 anonim ***** válasza:
47%
Előző: Szexi tanárbácsi?:P
2009. dec. 10. 18:39
 5/15 anonim ***** válasza:
70%
szexi tanárnéni miatt nem tudok figyelni kémián :P
2009. dec. 10. 18:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobb volt:P.Tavaly gimiben a folyosón konzultáltam pár tanárommal és ott volt aza lány is a közelünkbe akit imádtam. Végig őt néztem és egyszerűen olyan eufórikus állapotba kerültem,hogy a tanárok azt hitték ittas vagyok,a pupillám annyira tág volt meg izagtott voltam hogy nem akarták elhinni hogy nem ittam semmit, de aztán nem lett semmi,azért érdekes helyzet volt.
2009. dec. 10. 18:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen de még szép hogy volt.Folyton csak ő járt az eszemben, a szívemben is őt hívtam és arra vártam hogy vége legyen az óráknak és láthassam.Még suli elött mielött beértem volna is ő járt az eszmben és a tanárok azóta se tudják hogy mi volt a bajom.Pedig csak szerelem.Mert utánna úgy ösze kaptam magam hogy csak lesni tudtak.Ha te is össze akarod minnél hamarab kapni magyad akk:minde ujjadd a kezeden érjen hozzá a másik kezeden lévő ujjaiddal és köpepestől nyomjad.
2009. dec. 10. 19:51
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Áhh...még szerelem se kell már a vonzódás is elég hogy ne tudj figyelni...
2009. dec. 10. 19:53
 9/15 A kérdező kommentje:
utlosó,nagyon is igazad van.
2009. dec. 10. 21:21
 10/15 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek !
2009. dec. 10. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!