Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért félek a szerelemtől? Egyáltalán normális ez?
Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 14:04
1/7 anonim válasza:
Hát azért ezt bővebben is kifejthetted volna.. Nem mindegy mi van a háttérben.. önértékelési probléma, vagy félsz attól, hogy csalódni fogsz, vagy csak egyszerűen félsz... Nem mind1. Hány éves vagy?? Volt már kapcsolatod? Vertek már át?? Nagyon sok oka lehet ennek.
2/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, komoly kapcsolatom még nem volt. Nem tudom miért de félek tőle.
2011. júl. 31. 14:08
3/7 anonim válasza:
Akkor több mint valószínű, hogy azért mert még nem élted át és tapasztalatlan vagy ezen a téren :) Majd ha " túl leszel " az elsőn, és utána is félni fogsz akkor kérj tanácsot :) Addig meg ne aggódj, ez természetes.
4/7 anonim válasza:
"félek a szerelemtől" - ez olllyan kis cukki!
5/7 anonim válasza:
Ne félj tőle,csodálatos dolog!Persze abban az esetben ha szerelmes vagy és viszont szeretnek.Ha szerelmes vagy és nincs viszonzás akkor az gyötrelem. :)
6/7 anonim válasza:
Ha egy kedves, normális, értelmes lány vagy akkor teljesen normális, hogy félsz tőle.
7/7 anonim válasza:
"nem a szerelemtől félek, hanem attól, hogy elmúlik" :/
amúgy szerintem normális, hogy félsz.. de ennek sok oka lehet. De ez változni fog, csak a megfelelő embert kell kivárnod. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!