Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek JÓ képű vagyok? (3kép lent)
Figyelt kérdés
(15 éves fiú vagyok) [link]
Sokan mondják hogy nagyon jó jépű vagyok de nem hiszem el mi az ami jól néznki rajtam????? Őszinte válaszokat kérek ha lehet
2011. márc. 8. 17:17
51/81 A kérdező kommentje:
Nah az uccsó kommenböl kindúlva rájöttem hogy csak ehez a kérdéshez csak fiúk irtak mert a lányok nem nagyon mondanak csúnya szavakat.És a fiúk csak mindent túl túlozni meg osztani
2011. márc. 8. 22:46
52/81 A kérdező kommentje:
Lol a válaszok csak szarok osztások voltak gondolom az egész mint fiúktól volt
2011. márc. 8. 22:48
53/81 A kérdező kommentje:
Nah jó ez vissza szivtam amúgy BOCS mindenkinek ha hülye voltam 10000000000000000 bocs bocs bocsiiiiiii igazatok van remélem ezt elolvassátok (tényleg bocs)
2011. márc. 8. 22:55
54/81 anonim válasza:
Na milyen kis édi vagy, látod, ennyi, és már nem is gondollak annyira gáznak.
Amúgy én csaj vagyok.
55/81 A kérdező kommentje:
hahahahahha kösszi <3<3
2011. márc. 8. 23:40
56/81 Mentifantezsvér válasza:
Szerintem helyes az arcod csak ez a haj nem túl előnyös :D ha kicsit rövidebb lenne és esetleg lenne fufrud akkor jól néznél ki :D 16/L
57/81 A kérdező kommentje:
Már gondolgoztam rajta majd lehet le lessz akkor vágatva kicsit
2011. márc. 9. 00:10
58/81 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán NEM!
Minden vagyok csak jóképű nem.. szerintem nagyon gáz képek..
16L
59/81 A kérdező kommentje:
Miért a tükör elött kamerával meg szemüveggel jobb lenne????? (szerintem nagyon nemmmmm
2011. márc. 9. 12:10
60/81 anonim válasza:
15 éves fejjel olvasom a hozzászólásaidat,de elszörnyedtem a stílusodon..Mint egy 10 éves kisgyerek..
Lány vagyok,és sokkal helyesebb fiúkat ismerek nálad,jóval nagyobb agyi kapacitással..
A hajad se tetszik,olyan semmilyen..A majomkodásról ne beszéljünk...:)
A képeken egyvalami tetszik nagyon: Az Axe...
Dani,csalódtam benned...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!