Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú vok, és még szűz. Mindig letereltek a lányok mert nem vok jó képű, izmos, nincs pénzem. Ezek szerint sose lesz, me szépnek én nem kellek, csúnya meg nekem nem kell ugye, köztes lány meg nincs, mit tegyek?
Az önbizalmon több múlik mint hinnéd.
Nem reklám céljából, de olvasd el:
Amióta elolvastam sokkal jobban megy. Sőt minden lány eljött velem eddig randira. Mondjuk előtte is..
Én nem tartom magam helyesnek, de van önbizalmam, kisugárzásom és ez tetszik nekik. Most nem nagyképűsködni akartam, remélem segítettem. 16/F
Külsőn pedig sokat lehet változtatni.. a jó ruha is sokat dob, ha gondolod segítek, hogy milyen a jó. És nem is kell az egekbe költekezni.
Hah... Helyesírás nuku. Téged az eszedért se fognak szeretni, már bocs...
Bár lehet, hogy kamu a kérdés, nehéz elképzelni, hogy lehet valaki ennyire hülye...
Nem helyesírásilag nulla, hanem egyszerűen szlengesen beszél. Énis szoktam így bezsélni, msn-en, ha röviditek, szinte mindig. A mert = me. XD Deamúgy végülis ez nem egy olyan oldal, ahol elfogadott így beszélni,hiszen nem tudod hogy egy tizenéves, egy középkorú,vagy egy idősebb ember válaszol.. vagy nemtudom.Szóval tényleg írj normálisabban.
Amúgy kérdésedre is,hogy válaszoljak,szerintem.. ez csak rajtad múlik. Próbálkozz olyanoknál,akik adnak jeleket arra,hogy tetszel nekik,Ha neked számít hogy nem vagy izmos, akkor menj gyúrni, edzőterembe,kocogni stb.Bocsi de ez a kérdés nem nagyon megválaszolható, mivel nem ismerünk téged.
Lehet hogy akkor lesz barátnőd, mikor nem is várod olyan görcsösen.Türelem.. habár 19 évesen lehet énse lennék valami türelmes. Volt már bnőd?
16L
1. vagyok.
Msnen még segítek szívesen
kurecsko@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!