Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsolt vagyok,13 éves. Van egy lány úgy hívják nadin és nagyon tetszik! Mit csináljak. Elég csúnya vagyok és rám se bagozik, vagyis bagozik de nem rám! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 18:11
1/40 anonim válasza:
Háttte elég nagy satu vagy barátom. :D
2/40 anonim válasza:
próbálj meg kedves lenni vele, csináld úgy hogy észrevegye, érdekled! de a legegyszerűbb hogyha elmondod mit érzel :)
15/F
3/40 anonim válasza:
kezdetnek talán írd nagy betűvel a nevét ;)
4/40 A kérdező kommentje:
Normális válaszokat szeretnék kérni! nagyon nehéz most nekem!
2010. dec. 21. 18:20
5/40 A kérdező kommentje:
köszi! megprobálom!
2010. dec. 21. 18:21
6/40 anonim válasza:
Változtass a külsődön, ha tudsz, mert minden lánynak az a legfontosabb!
7/40 A kérdező kommentje:
én próbálkozom de szarból nem lehet várat építeni:(
2010. dec. 21. 18:26
8/40 anonim válasza:
Nem érdemel meg az a csaj téged, ha le se szar. Hagyd a fenébe, keress normálisat.
9/40 anonim válasza:
Ha annyira csúnya vagy, akkor reménykedj, h felnőttként szebb leszel, különben később se lesznek nagy sikereid.
10/40 A kérdező kommentje:
itt egy kép rólam [link]
tényleg olyan ronda vagyok hogy ne is próbálkozzak szebb lányoknál?
2010. dec. 21. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!