Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz csajom? 14 éves fiú vagyok nem vagyok csúnya átlagos vagyok jól öltözött és félénk
14 évesen még van idod csajozni... de tényleg :)
Az még úgy sem lenne igazi, és ugye nem akarsz kiégni?
Inkább menj el a haverjaiddal valahova!
14 évesen mégis minek akarsz csajozni?
Majd eljön annak is az ideje, de az még nincs itt. Persze, lehet ilyen korban is, de sok értelme nincsen.
Majd ha szellemileg megértél egy párkapcsolatra, kialakul egy egészséges önképed, megszerzed a kellő magabiztosságot és férfivá válsz, akkor majd nem fogsz izgulni. Hidd el nekem! Tapasztalatból írom.
A szüleid és pár haverod egyébként még nálad is éretlenebbek. Miért várják el egy 14 éves sráctól, hogy csajozzon? Ez kész... Méghogy meleg. :D
Szerintem is hülyeség, hogy 14 évesen elvárják tőled a szüleid, hogy legyen barátnőd. És az is jó ötlet, hogy a haverjaiddal menj ismerkedni. Nincs korhoz kötve a csajozás, úgyis érzed ha eljött az ideje.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!