Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordulhat hogy egy nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat hogy egy nem túl csúnya, átlagos fiúnak sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 21:05
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Előfordulhat. Szerintem minden embernek tetszik valakinek... A fiún múlik, mennyire válogatós.
2009. dec. 17. 21:06
 2/27 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, mert van olyan nő akinek nem számít, hogy mennyire rusnya, csak jól tudja adni az ágyban.
2009. dec. 17. 21:08
 3/27 anonim ***** válasza:
am hány éves vagy és hol laksz:P?
2009. dec. 17. 21:25
 4/27 A kérdező kommentje:
22 pest megye
2009. dec. 17. 21:31
 5/27 A kérdező kommentje:
igazából az a helyzet, hogy nem merek kezdeményezni, de ezen még az alkohol sem változtat. lányokkal csak baráti kapcsolatot tudok kiépíteni, pedig hetero vagyok...
2009. dec. 17. 21:34
 6/27 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem miért nem mertek kezdeményezni,nem jön össze hát nem.Most attól félsz,hogy ott állsz előtte,bénázol és kiröhög vagy,hogy azt mondja,ne haragudj,nem jössz be(vagy azt hazudja van barátja)

Bár férfinek születtem volna..........................

2009. dec. 17. 21:38
 7/27 A kérdező kommentje:

mert mégjobban aláásná az önbecsülésemet egy visszautasítás.

és ezzel szerintem a többiek is így vannak, mert nem csak akkor megalázó, amikor kimondják, hanem mindig, amikor az eszedbe jut...

2009. dec. 17. 21:42
 8/27 anonim ***** válasza:

Ezek szerint sosem próbálkozol mert egyszer,kétszer,háromszor,négyszer visszautasítottak???????Elég nagy butaság.

Gondolkodtál már fordított helyzeten?Mi lenne,ha a lány menne oda hozzád?Akkor is bénáznál meg zavarban lennél?

2009. dec. 17. 21:46
 9/27 A kérdező kommentje:
akkor nem valószínű, mert egyértelmű jelt adna. de a lányok sosem kezdeményeznek.
2009. dec. 17. 21:49
 10/27 anonim ***** válasza:
Nagyon vicces dolog ez a megközelítési félelem. De tényleg, komikus. Régebb piával sem mertem odamenni egy csajhoz, ha mégis odamentem volna akkor sem mertem volna egyből kinyílvánítani a tetszését. Most meg pia nélkül, őszintén megyek. A sok önkorlátozó hiedelem nagyon ártalmas dolog.
2009. dec. 17. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!