Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Előfordulhat hogy egy nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordulhat hogy egy nem túl csúnya, átlagos fiúnak sosem lesz barátnője?

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 21:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
örülök, hogy mostmár jobban megy neked!
2009. dec. 17. 21:54
 12/27 anonim ***** válasza:

"Nem túl csúnya" De édes:)!

Első válaszoló mond valamit,gondold el,mennyi dagadt,csúnya brünhilda örülne,ha a te barátnőd lehetne:):):)

Hát csak azt tudom mondani,hogy próbálkoznod kell,srác.Ha meg visszautasítanak fel kell állni és továbblépni.Hogy eszedbe jut később is?Neeeeeeeeeee!El sem tudod képzelni mennyi megalázó(nem égő) szitu volt már életemben.Mégis itt vagyok:)

2009. dec. 17. 21:56
 13/27 A kérdező kommentje:
szívesen meghallgatok pár történetet :D
2009. dec. 17. 22:01
 14/27 anonim ***** válasza:

Lány vagyok,sosem csajoztam még:)A megalázót nem feltétlenül arra értettem.

Viszont életem végéig bánni fogom,hogy nem mentem oda egy olyan sráchoz,mint te.Szemezés miegymás megvolt,láttam,hogy jönne csak nem mer szegénykém.Úgy gondoltam,majd jön,ha akar valamit.Ő a férfi.Hatökör voltam.Elkerültünk egymástól távol.Most azon gondolkodom,mi lehetett volna ha .......

Látod,mi is tudunk ám bátortalanok lenni...Amúgy van konkrét asszonyjelölted?

2009. dec. 17. 22:13
 15/27 A kérdező kommentje:

Nem igazán van asszonyjelöltem. A srácba akit kinéztél legalább megvolt a lendület, hogy meginduljon feléd, én viszont nem szoktam hasonlókon fáradozni.

Egyszer volt egy lány, aki elkezdett velem beszélgetni a buszon, de pár tőmondattal hamar "leráztam", utána ott állt mellettem és a szemem sarkából láttam, hogy néha rám néz.

Mondjuk ott többek közt az is zavart hogy nem voltak kevesen a buszon, és nem akartam műsort csinálni a többi utasnak.

2009. dec. 17. 22:20
 16/27 A kérdező kommentje:

ill. egyetemen van egy lány akivel csak köszönőviszonyba vagyunk már évek óta, és mindig mosolyogva szokott rám nézni (ő is félénk), csak nem tudom hogy a mosoly nekem van, vagy úgy mindenkinek...

objektíven nézve szép, de nekem nem az esetem, igaz nem azért mert csúnyának nézném, hanem olyan közömbösnek tűnik.

2009. dec. 17. 22:23
 17/27 Kurpi urfi ***** válasza:
Ilyen hozzaállásal nem előfordulhat hanem inkább biztos, hogy soha nem lesz baratnőd kollega. Tudod ezzel a félénk visszahuzodó természetel csak a szépfiúk tudnak csajozni mert ők tokmindegy mint csinálnak az "olyan cuki" ha te úgy érzed az átlagosak táborába tartozol akkor sajna valamit fel kell mutatnod, hogy egy lány érdeklődni kezdjen irántad és ahogy elnéztem te nem igáz vagy hajlandó megtenni az első lépést.
2009. dec. 18. 01:08
 18/27 anonim ***** válasza:

te mmmajom :S én ismernék ilyen lányt egyetemen... :(

am előfordulhat, ha nem lépsz. én se léptem még sose, nemis volt még, és ha nem tanulok meg lépni, nem is lesz, ez igy biztos. csak most mégis össze vagyok törve és egyelőre felejtenem kell és gyógyulni :( de bonyolult is ez... mért van mindig az hogy pár perc örömre jut pár hét szenvedés :S ááááááááááááááááá

jaa meg azt akartam még hogy az önbecsülésed tovább ásnád akkor már felfelé haladnál, tudod leásol a föld közepére, és tovább ásol, akkor valahol az indonéz szigetvilágban fogsz felszinrebukkanni, na szal ha tovább ásol akkor már valsz felfelé fogsz haladni, szóval innentől csak jót tesz a kudarc, elértél arra a pontra hogy ennél csak több önbizalmad lehet... :)

2009. dec. 18. 01:29
 19/27 anonim ***** válasza:
menj el szopránénekesnek
2009. dec. 18. 01:42
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha veled tényleg komoly gondok vannak akkor igen. Próbálkozz basszus, mit vesztessz vele ? Eggyik elutasít, jön másik szebb s jobb s minden. Ne törd a fejed, hogy mi lessz hogy lessz stb stb mert abból csak gondok származnak. Kezdeményezz már hát nem vagy kisgyerek. Hidd el nem fognak kinevetni.
2009. dec. 18. 06:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!