Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordulhat hogy egy nem túl csúnya, átlagos fiúnak sosem lesz barátnője?
Végiggondolhatnátok a szituációt. Írásaimból kiderült, hogy elég mélyen bennem van az elutasítástól való félelem, tehát akkor sem fogok kezdeményezőbb lenni, hogy jön XY virtuálisan és leordítja a fejemet, hogy nyugodtan kezdeményezzek.
Ha ez így működne szerintem egyáltalán nem lennének félénk fiú! Tehát inkább vmi tanácsszerűséget vártam (pl. mik azok a biztos jelek, amiket egy lány küld ha tetszek neki, hogyan érdemes puhatolózni, úgy hogy ne barátok legyünk utána stb.), mint fölösleges szavakat.
Én is ezt hittem régen, de rossz megközelítés.
Nem az elutasítástól félsz, hanem az idegen helyzettől. Hogy ismeretlen lányokkal kell beszélni. Én úgy küzdöttem le, hogy előbb a haverok vittek bele a csoportokba, bemutattak stb. Ezt jó sokszor. Egy idő után meg már olyan természetes lett, hogy én is kezdtem megszólítani a csajokat.
22 év alatt 1x kezdtek el velem beszélgetni a buszon, pedig minden nap járok busszal.
és a mosolygás jel? ugyan már ne nevettess, lehet hogy csak megmosolyog engem, de az is lehet, hogy mosolygós, szerintem egy lány akkor is mosolyoghat egy fiúra, ha nem tetszik neki, csak szimplán jó kedve van, vagy hasonló.
ha jó kedvem van én is mosolygós vagyok...
Menj olyan helyre ahol szinte senki sem ismer, ott próbálkozz, ha visszautasítanak, nem tud róla semmi ismerősöd, ezáltal neked is kevésbé égő..
Bizonyos dolgokon pedig túl kell lépni, hidd el sokkal vészesebb egy szakítás, mint egy visszautasítás.
Ajánlom még ismerkedést net-en.. Jobban feltudsz készülni, nem izgulsz annyira. Ha pedig eljutsz egy randiig akkor már célban vagy féligmeddig! ;)
Én is hasonló természetű vagyok mint te, nem merek sose kezdeményezni, idegesít nagyon..., eddigi kapcsolataimban sem én kezdeményeztem.
Itt mindenki segíteni próbál.Nem tudom,miféle tanácsot vársz még.....
De tudod mit?Igen.Előfordulhat,hogy NEKED SOSEM LESZ barátnőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!