Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves fiú vok, és még szűz. Mindig letereltek a lányok mert nem vok jó képű, izmos, nincs pénzem. Ezek szerint sose lesz, me szépnek én nem kellek, csúnya meg nekem nem kell ugye, köztes lány meg nincs, mit tegyek?
Szerintem bőven van olyan lány aki neked is megfelene és te is tetszenél neki. A külső tényleg fontos, de hosszútávon nem a legfontosabb.
És egyébként sok ilyen "köztes" lány van.
"elkényesztetett anyuci pénzét költö csitrinek ez számít" Ha nem bírod őket, akkor miért nekik akarsz tetszeni? Én se vagyok túlságosan szép (Azért bányarém se), de igényesen, ízlésesen öltözök, és csak olyanokkal vagyok jóban, akiket nem ez érdekel.
Tehát legyél jófej, add önmagad, legyél ízléses, ha meg zavar, hogy nem vagy izmos, egyszerűen kezdj el valamit sportolni.
Sok sikert 16/L =)
Tudod még nagyon fiatal vagy amit ma önmagadon csúnyának vélsz az a jövőben markáns külsőt fog kölcsönözni igazi pasi leszel a lányok szemében.
mi az hogy csúnya neked se kell-- A szép és a csúnya relatív, a szép csúnyává lesz ha ostoba és unszimpatikus-- a csúnyának vélt megszépül attól ami belőle árad kifelé a mosolya a szavai a gondolkodása és a megnyugtató kisugárzása.
szóval nyugi... van egy mondás;-minden zsák megtalálja a maga foltját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!