Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az ideális pasi?
20 éves srác egyáltalán kb hány éves barátnőt kell találjon magának ami neki mar megfelelő lenne szerintetek,és ezek közül a többség melyik oldalt képviseli,például:
1.Bolondos,kicsit lazább viszont beszámítható,meg lehet benne bízni mindig minden körülmények között,de néha úgy érzed nem mutatja ki az érzéseit.
2.Érzékeny szerelmes,bújós,beszámítható,szeret minden pillanatot megragadni hogy együtt legyetek,nagyon nyílt és őszinte.
3. Túlságosan laza,aki megszerezhetetlen elvileg de aztán úgy nézz ki mégis összejön,beadja a derekát,megaláz társaságban viszont jó vele kimenni paryzni,Tipikus Alfahim és Partyarc.
Egyúttal szeretnem ha mindenki írna egy-egy sort a véleményéről a kiválasztott stílusból,a kor nagyon is fontos lenne ugyan is szerintem csak ez az egy dolog az ami elválasztja a három csoportot egymástól.
1-es, 2-es, sőt ezek keveréke a jó, 3-as az elrettentő példa a leírtak alapján.
A 2-es azért lehet veszélyes (te most fiú vagy lány vagy?),mert aki túl nyílt és őszinte gyorsan, az felszínes lehet és könnyen válthat alanyt.
Hát ezek közül mindenképpen az 1-es, nem szeretem a túlzottan ragaszkodó férfiakat, azt meg főleg nem, ha minden percét velem akarja tölteni, kiborító, a számomra ideális pasinak, van saját élete, és önálló véleménye mindenről, és erős különálló személyisége.:D
19/L
17:01-es vagyok:
találkoztam ilyennel és teljesen kihasználta a jóságomat érzelmi téren, de az nem volt se nyílt, se beszámítható, se érzékeny...
Ilyen is van , most találtam egy nagyon jó számot ami nagyon ide szol és jellemeznie kellene minden Férfit , Pasit Csávót xD
http://www.youtube.com/watch?v=Xqp1U6RoQaw&feature=related
Angolul van de remélem tudtok néhányan angolul xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!