Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És ti, szeretet éhes rendes srácok, hol vagytok, merre jártok?
Én eléggé szeretetéhes vagyok, de csak mert itt jelentkezem attól még nem kapok, mit akarsz tőlem hogy kerestél? :D
26 ff ja és nekem lehet írni PÜ-t, ha már neked nem, csak aztán nehogy unatkozó srác légy
előző vagyok
én sem értem miért lenne unalmas egy olyan ember aki szeretné h szeressék és tudna is szeretni csak egyszerűen nem talál párt magának mert nekem speciel nem kell jött ment ribanc
Komolyan ezek után a válaszok után, már teljesen tökéletesnek érzem magam, bár néha e nélkül is:D, pedig nem sok okom lenne rá, mert az hogy az ember megbízható, meg mindig toleráns és tisztelettudó a másikkal, nem mindig kifizetődő, mert hát megvallom őszintén, hogy kb 17 éves koromig egy retek tahó voltam a csajokkal, de mindig volt barátnőm, és bírtak a csajok. Aztán jött a nagy szerelem, én 19 voltan a csaj 17, majdnem 2 évig voltunk együtt, 8 hónapot vártam rá mire először lefeküdtünk, de sosem merült fel bennem hogy nem kellett volna ennyit várni...
A vége az lett hogy majdnem 2 év után megcsalt egy 30 éves f*sszal...
Viszont ennek ellenére nem vagyok letörve, kidobtam és élem tovább az életem, mert tudom hogy úgyis lesz majd jobb :D. Tehát rohadtul rendes tudok lenni azzal aki érdemes rá, és nem vagyok egy kis hugyos unalmas srác sem:D Úgyhogy mindenkinek fel a fejjel, és nézzetek szét mert lehet hogy ott az igazi csak nincs szemetek észre venni.
itt most válaszoltam :)
eddig az hittem hogy ez ilyen srácok mint én nem kellenek egy csajnak se
ooo van még remény :)
@koltt
ez biza' élettapasztalat! :/
40 éves férfiaktól hallottam hasonlókat, komoly! :) sok sikert a következőhöz, de sajna az élet (és a nők :P) ilyenek.
Sajnos nem sok ilyen férfi van. Én speciel egyel sem találkoztam még. :S
Rám a hülyék tapadnak sajnos, pedig én is ugyanilyen férfit szeretnék már:):)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!