Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira vágyom már egy szeretet/szerelemteljes kapcsolatra! Hogyan kezdjek neki, tiszta lappal?
add önmagad és ne légy ribanc. mellesleg, nem hinném hogy discóban vagy szórakozóhelyen szeretetteljes kapcsolatra tudnál szert tenni...
21F
Na, én ugyanígy vagyok, (2 éves) komoly kapcsolat után 2,5 éve "keresem a párom", kevés sikerrel.
Az biztos, hogy szórakozóhelynek nem fogsz szeretetteljes kapcsolatot találni, maximum egy éjszakára. Az meg hát...
22/F
Sajnos drága ilyen is előfordul, benne van abban a bizonyos pakliban. Csak mondjuk én Férfi vagyok. Nálam is ez a helyzet, csak már ennek 1 éve.
Én nem agyaltam rajta semmit. Éltem a magam életét tovább, ugyanúgy adtam magam, szórakozni jártam. Lógtam haverokkal, s türelmesen várok, amíg esetleg nem találkozok újra egy olyasvalakivel, akivel értelme is van egy kapcsolatba merülni.
Tedd Te is ezt s ne gondolj ilyenekre. Azért mert most nincs pasid attól nem dől össze a világ, az élet megy tovább. Legyél nyitott s fogékony az ilyen dolgokra s meglátod hamar összejön.
Majd pont akkor fog összejönni egy, amikor nem is számítanál rá.
Szervusz
Krysz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!