Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetek szerelmes, vagy csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek szerelmes, vagy csak baráti szeretet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akit nagyon szeretek, de külsőre nem pont az esetem. Mégis mindig rágondolok, hogy milyen lehet megcsókolni, megölelni és már magamat sem értem. Csajok, volt már veletek olyan, hogy először a barátotok személyisége tetszett meg és a kinézete pedig csak 'elment'?

Előre is köszönöm a normális válaszokat.

2010. szept. 7. 14:57
 1/8 anonim ***** válasza:

Lehetsz szerelmes

15/f

2010. szept. 7. 15:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, és lehet szerelem. :)

Remélem összejösztök :)

2010. szept. 7. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben voltam mint te, csak meg tudtam mondani, hogy nem vagyok szerelmes belé, csak tetszik, nem volt meg az a bizsergés. Adj magadadnak egy kis időt mielőtt bármit lépsz, ha elhamarkodottan rosszul döntesz (pl összejössz vele de nem vagy szerelmes) akkor abból jól nem nagy jöhetsz ki. De persze a külső csak akkor legyen szempont ha egyáltalán nem fog meg vele.
2010. szept. 7. 15:14
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az összes választ.

Utolsó: de pont ez az érdekes, hogy amúgy, ha arra gondolok hogy együtt vagyunk akkor néha van ez a bizsergés, de nem mindig. Lehet hogy csak félek újra szerelmes lenni. Egyébként a külsejével semmi gond, csak eddig tökre nem ilyen barátaim voltak.

2010. szept. 7. 15:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Bizony-bizony nálam is így kezdődött. Először a személyisége tetszett meg, aztán már szőröstül-bőrüstül megszerettem:)

L/18

2010. szept. 7. 15:39
 6/8 anonim válasza:
Hány éves vagy?
2010. szept. 7. 20:31
 7/8 A kérdező kommentje:
17 :)
2010. szept. 7. 21:01
 8/8 anonim válasza:
nekem most is ilyen van a fiú tök ari csak külsőre a ogai olyanok mint egy nyúlnak de én akkor is szerlmes vagyok belé
2010. szept. 9. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!