Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom szeretet már jobban mást? És volt szerelmes belém is lehet az szerethewt majd engem jobban mint a régit? El hihetem, hogy el felejtete és nem szereti már? Már rég volt 1-2 év biztos
szia!
Én 30 éves pasi vagyok!19 évesen megnősültem, nagyon szerettem a feleségemet!De megcsalt!8 évembe telt mig újra megtaláltam a boldogságomat,nem felejtettem el a volt feleségem,jó tanulópénz volt, viszont hidegen hagy!A mostani páromat viszont mindennél jobban szeretem!
Én is nagyon elkeseredtem, amikor egyszer megkérdeztem a barátomat a kapcsolatunk elején, hogy jobban szeret-e mint az eddigi barátnőit? Akkor azt mondta hogy nem, az első kapcsolat (neki 1,5 év volt) szerinte mindig a legnagyobb szerelem.
Aztán rá fél évre megint megkérdeztem, és azt mondta, hogy jobban szeret, mint eddig bárkit, az idő múlásával egyre fontosabb lettem. Szóval ne arágd magad rajta, hanem próbálj te lenni neki a tökéletes :)
Köszönöm a válaszokat:)Azóta történtek dolgok!
Az egyik barátjának a b.nője azt mondta ,hogy beszélgettek a párjával és mondta neki a srác ,hogy nem látta még így a párom és ,hogy látszik rajta ,hogy szerelmes!Utána az egyik haverja kezdet el velem beszélgetni és mondta ,hogy a párom mondta neki ,hogy én más vok mint a többi és ,hogy engem meg becsül mert meg érdemlem tisztességes vagyok meg ilyenek!Aztán egy beszélgetés során a párom is el szólta magát ,hogy belém szeretet mikor vissza kérdeztem ,hogy mit mondott nevetve kis édesen meg fogalmazta máshogy és mikor mondtam ,hogy előbb nem ezt mondtad terelte a szót szóval most már tudom és biztos vagyok benne nem kell sok idő és én leszek a mindene!Amit én meg fogok becsülni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!