Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És ti, szeretet éhes rendes srácok, hol vagytok, merre jártok?
Akkor mégis, miért tetted fel a kérdést? Mert ha szó szerint venné mindenki, akkor ilyesmi válaszok lennének, hogy pl. "könyvtárban vagyok", "otthon vagyok", "xy dizsibe szoktam járni" és ezekkel tuti, hogy nem lennél előrébb...
Szerintem, azért van egy kis "reménykedés", hogy hátha mégiscsak itt lesz a fehér herceg szőke lovon :P
ébredj fel kislány, ez a valóság.
ad1: akik a definíciód szerint rendesek, azokat a lányok kb 99%-a sz@rba se veszi, vagy beteszi a barátzónájába és jól kihasználja. biztos te is találkoztál már ilyen sráccal csak nem is tudtál róla.
ad2: ne várjuk már el hogy tökéletes fiút/lányt találhat magának az ember. valamilyen szempontból mindenki elcseszett.
hát, a hajam nem fehér, és ma nem mentem bulizni sem, tehát edzés után itthon, barátokkal. de holnap ki tudja? :)
és szerintem minden fórum jó ismerkedésre, legyen az közvetett, ahol először csak beszélgettek mondjuk fórumon vagy leveleztek, illetve személyesen találkoztok (ez akár már a neten megismert sráccal) :) szóval hajrá, de tessék tudatni magatokról, eljárni, írogatni.. itt pl (bár nem olvastam el az összes HSZ-t) tudnátok talikat szervezni, mert miért ne? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!