Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan fogom tudni ha tetszek egy lánynak?
Figyelt kérdés
2009. febr. 9. 14:52
1/6 anonim válasza:
hoonan?
hu látszik nem v csajozos tipus
ha tetszel egy csajnak általában észre veszed ha néz vagy mikor elmész mellette köszön édes lágy hangon,
vagy ha nem szégyelős a csaj akkor oda megy hozzád és megkérdez bármit, csak tudjon szoba állni veled...
meg ilyesmi
2/6 anonim válasza:
próbálkoztál egy lánynál? ha igen akkor ezt kiveheted a lány viselkedéséből,ha bejössz nála akkor lesz visszajelzés;)ööö vagy rosszul értelmeztem a kérdést???
3/6 A kérdező kommentje:
jah próbákozok nála 13 vok ő lesz a első....
2009. febr. 9. 15:40
4/6 anonim válasza:
a 15:21-es vagyok én is 13 vok:D
5/6 anonim válasza:
13 :') :')
Jaj de cuki.
Szerintem hagyad a dolgot.
Én nagyon megbántam kicsúfoltak és utána bánatos voltam, mikor 13-14 alatt ... próbálkoztam.
6/6 anonim válasza:
Én is 13 éves vagyok és már több mint 7 éve ismerjük egymást és véletlenül a tanár odaültetett mellé és elejében nem nagyon ált velem szóba és mostmár kb 1 hónap után segit mindenben.Meg ha valami hülyeséget mondok akkor nevet rajta de még ilyen szemezés meg ijen nem volt és nem gyakran néz rám.Szoval akkor most tetszek neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!