Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből jöjjek rá, hogy tetszem neki? Lányok, milyen jeleket szoktatok adni? Fiúk, milyen jelekből jöttetek már rá, hogy tetszetek egy lánynak? És szerintetek tetszek neki?
Ezzel a dologgal állandóan gondba vagyok, mert más párszor kiderült, hogy tetszettem lányoknak de egyiknél se vettem a lapot.
Most van egy lány akivel egy helyen lakunk mindig látom, hogy amikor megyünk haza megnéz, buszon is nézeget, de semmi több.
Ezen a honlapon leírják mik utalhatnak arra, hogy tetszel egy lánynak. (De csak utalhatnak, nem biztos ezekből, hogy tetszel neki.)
16:12-kor írónak:
Ne reklámozd ezeket a lehúzós csajozási tanácsadós oldalakat! Engem a hideg víz kiver tőlük... Ötven-százezerekeért mondogatnak valószínűleg közhelyes, semmitmondó, teljesen általános "tanácsokat" ezek a szélhámos senkik, behülyítve ezzel a szerencsétlen egyedülálló embereket. Nagyon inkorrektnek tartom ezt a fajta "vállalkozást".
szerintem tetszel neki,csak kicsit félénk nem?
Én is így vagyok most mint te tetszik egy srác néha látom öt,mi is nézzük egymást de még idáig csak ennyi volt,én arra várok hogy ö tegye meg az első lépést.
Kedves előző válaszoló:
De az baj, hogy ezek nem elég egyértelmű jelek egy fiúnak, én is ezért nem megyek oda hozzá...:S
Szóval szerintem neked is egy kicsit egyértelműbb jelet kéne adnod, mint mondjuk egy kis mosoly.:)
Ha ez a helyzet nálad, akkor biztos hogy oda fog hozzád menni, csak nem kapott még tőled választ.
Sajnos szerintem nagy hiba, hogy nem mosolyogtál vissza.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!