Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből jöjjek rá, hogy tetszem neki? Lányok, milyen jeleket szoktatok adni? Fiúk, milyen jelekből jöttetek már rá, hogy tetszetek egy lánynak? És szerintetek tetszek neki?
Figyelt kérdés
Ezzel a dologgal állandóan gondba vagyok, mert más párszor kiderült, hogy tetszettem lányoknak de egyiknél se vettem a lapot.
Most van egy lány akivel egy helyen lakunk mindig látom, hogy amikor megyünk haza megnéz, buszon is nézeget, de semmi több.
2011. aug. 21. 15:47
11/12 Venom008 válasza:
Ja kérdezd meg tőle hogy bejössz-e neki.
12/12 anonim válasza:
Rádmosolyog, amikor beszélgettek sokat kérdezget-suliról-edzés stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!