Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy deríthetem ki ha tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy deríthetem ki ha tetszek egy lánynak?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nekem nagyon tetszik... találkoztunk, nagyon jól elvoltunk, beszélgettünk... Nem tudom hogy mit szeretne tőlem: csak barát vagy több? hogy lehetne kideríteni?
2011. ápr. 26. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
kérdezd meg aztán ugyis letagadja mert zavarba jön XD
2011. ápr. 26. 17:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Fogd meg a mellét vagy a fenekét! Ha válaszul lesmárol, akkor a vonzalom kölcsönös, ha pofont ad akkor nem :D
2011. ápr. 26. 17:23
 3/4 hümi ***** válasza:
Még 1találkát (: ..tereld a témát a beszélgetésbe h most van-e olyan aki bejön neki vagy egyenesen kérdezd meg h milyen szemmel néz rád :D
2011. ápr. 26. 17:26
 4/4 A kérdező kommentje:
az 1. kettőre: az a baj hogy félénk, és általában a barátnőivel van... az utolsonak:erre én is gondoltam, de nem tudnám elviselni hogy mindennap látom, és tudom hogy nem szeret, ha nem a válasz...(amugy a volt barátnőm az 1ik legjobb barátnője, és mikor multkor beszéltem a volt barátnőmmal, addig végig minket nézett...) ilyesmikre gondoltam pl...
2011. ápr. 26. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!