Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan jöjjek rá hogy tetszek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jöjjek rá hogy tetszek e neki? 17F

Figyelt kérdés
Van egy csaj,a suliban akivel néha irogatok,minden nap látom őt,és érzek iránta valamit...de hogy tudjam meg,hogy ő érez e irántam valamit?
2011. nov. 3. 21:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, hogy megkérdezed.
2011. nov. 3. 21:45
 2/6 anonim ***** válasza:
az előző válaszírónak igaza van.a mai világban már ritkán szokták alkalmazni ezt a módszert szóval sok sikert!
2011. nov. 3. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
60%

Uh. Amit most írok én tapasztalatból írom.

Énis így woltam, a megoldás csakis ha megkérdezed, öszekell szedni a bátorságod hozá és odamenni megkérdezni. Persze ez nem könnyű főleg h általában nincsennek egyedül. Könnyebb ha elkapsz 1 pillanatot mikor egyedül wan, [én pl úgy csináltam: kolégista wok megwártam még elindul egyedül a szobája felé(ezt az alkalmat 2 hétig wártam) odaszaladtam hozá, félrelöktem a radiátorhoz átkaroltam a derekát és megkérdeztem] na mind1 a lényeg az h szedd ösze magad és ha nem mered félrehíwni a töbiektől akk wárd meg a pillanatot és csapj le rá beszélj wele. :)

légyszíwes jelöld h hasznos wolt a wálaszom ha így wan

2011. nov. 3. 21:58
 4/6 anonim ***** válasza:

ha mellette ülsz feléd fordítja a lábát.. Ha meglát egyből kiegyenesedik és elkezdi igazítani a haját..Ha belenézel a szemébe és 6 mp-ig nem néz más fele akk totál beléd zúgott.

14 L

2011. nov. 3. 22:20
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Előzőnek írom: nem mindenki viselkedik így, ha tetszik neki valaki. Az attól függ, hogy milyen a természete a lánynak. Ha félénk, akkor nem biztos, hogy rá mer nézni, ha nyomulós, akkor egyből kikezd a másikkal. Egyébként személy szerint én azt is képes vagyok sokáig nézni, aki iránt nem érzek semmit. 17/L
2011. nov. 3. 22:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat,hasznosak voltak :)

Azt hiszem megkérdem tőle...nincs más választásomm :)

2011. nov. 4. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!