Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan jöjjek rá hogy tetszek e neki? 17F
Uh. Amit most írok én tapasztalatból írom.
Énis így woltam, a megoldás csakis ha megkérdezed, öszekell szedni a bátorságod hozá és odamenni megkérdezni. Persze ez nem könnyű főleg h általában nincsennek egyedül. Könnyebb ha elkapsz 1 pillanatot mikor egyedül wan, [én pl úgy csináltam: kolégista wok megwártam még elindul egyedül a szobája felé(ezt az alkalmat 2 hétig wártam) odaszaladtam hozá, félrelöktem a radiátorhoz átkaroltam a derekát és megkérdeztem] na mind1 a lényeg az h szedd ösze magad és ha nem mered félrehíwni a töbiektől akk wárd meg a pillanatot és csapj le rá beszélj wele. :)
légyszíwes jelöld h hasznos wolt a wálaszom ha így wan
ha mellette ülsz feléd fordítja a lábát.. Ha meglát egyből kiegyenesedik és elkezdi igazítani a haját..Ha belenézel a szemébe és 6 mp-ig nem néz más fele akk totál beléd zúgott.
14 L
Köszi a válaszokat,hasznosak voltak :)
Azt hiszem megkérdem tőle...nincs más választásomm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!