Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy tetszek neki?
Nagyon tetszik egy srác suliban. Nem vagyunk beszélő viszonyban, eddig gyakran nézett, mosolygott, beszélt rólam a haverjainak. Ma átengedett az ajtón.
Tudom, hogy ez még semmit sem jelent, de lehetséges, bejövök neki?
Gyerekesen hangzik a kérdés, csak félek, nemhogy félreértelmeztem valamit.
17/L
17 évesen nem tudod helyesen leírni azt, hogy tetszem?
Egyébként valószínű, hogy tetszel neki, küldhetnél valami egyértelmű jelet neki, hogy szabad a pálya :)
Bár igazatok lenne, komolyan! :)
Az egyik barátnőm állandóan azzal jön, szólítsam már meg, ha ő nem mer. De én is legalább ilyen félős vagyok...
Mit kéne tennem?
"Mi a manó :D kérdése:
Lehetséges, hogy tetszek neki?
Nagyon tetszik egy srác suliban. Nem vagyunk beszélő viszonyban, eddig gyakran nézett, mosolygott, beszélt rólam a haverjainak. Ma átengedett az ajtón.
Tudom, hogy ez még semmit sem jelent, de lehetséges, bejövök neki?
Gyerekesen hangzik a kérdés, csak félek, nemhogy félreértelmeztem valamit.
17/L"
miazhogy ő jobb mint én???????????????????????????dögöjjjjjjjjjjmeggggggggggg hogy fuladnálmármeggggggggggggg.
Tudod mennyi hölgy úszott el előttem mert daráltam kezdeményezni utána meg sajnálkoztam mert más megtette amit én nem :(( Szóval ha ezt akarod akkor ne tégy semmit Ha meg akarod ismerni akkor menj oda mutatkozz be és beszélj vele
Egy nagyon fontos dolog a pasik mindég arról álmodoznak hogy egyszer el jönn az is mikor egy hölgy kezdeményezik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!