Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utcán leszólítás, mindkettő nem szemszögéből, ki mit gondol?
Sok lány panaszkodik, hogy miért nem szólítják le őket utcán (például), főleg ha még a szemezés is megtörtént.
A kérdésem mégpedig az mit gondol a két fél?
A fiúk mért nem mernek oda menni, mit gondolnak, mi az amit ha mondanak tuti lebőgés?
És a lányok mit várnának, milyen szöveggel menjenek oda hozzájuk a fiúk
szerintem pl férfi szemmel egy lánynak tuti nem jönne be az ha valami kamukérdéssel mennénk oda (mennyi az idő...stb)
lányoknak pedig a: szia, nagyon bejössz/tetszel...féle szövegek nem jönnek be ? túlságosan letámadós
ti hogy látjátok (kor/nem) ???
nekem is jobban imponál ha vki az utcán v buszmegben szólít meg mint h vmi iszákos 1 szórakozóhelyen... :S bár nem is járok ilyen helyekre pont emiatt:D és téll mind1 mit mond, ha szemezünk, akk az már azt jelenti h szívesen megismerném. felőlem azt is megkérdezheti h a buszra vársz v rám? :D
21/L
"MAJDNEM szó nélkül megcsókoltam egy lányt a buszmegállóban"
Én meg majdnem Bill Gates fia lettem, és majdnem rám hagyott egy olajsejk 200millió dollárt és majdnem 3 méteres fas{al születtem.
Idióta.
Utolsó, ez mikor is volt kérdés? :/ Egyik legfontosabb, de a személyiség szépít, és a szeretet gyönyörűvé varázsol.
21/L Köszi a dumát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!