Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mennyire fontos a külső, a
"leszólítás/ismerkedés" pillanatba?
Én mikor, odamegyek egy ismeretlen lányhoz, mindig a homlokomra ragasztom a farkam méretét. Eddig bejött...
2011. júl. 2. 00:04
Legyen igényes, ápolt, tiszta, legyen kellemes illata ( nem egy parfümgyár!), legyen humoros, ami hátránya (alacsony, duci, pirospozsgás az arca) abból tudjon szóviccel előnyt faragni. Nálam eddig bejött, akinek nem tetszettem elsőre az kiváncsivá vált és a belső részemmel meg tudtam szerettetni magam...
2011. júl. 2. 00:15
Fontos a külső persze, de inkább úgy, hogy valami megfogjon benne, aztán az lehet akármi, nálam mondjuk főleg szem és mosoly. Meg persze nagyon fontosak a könnyen befolyásolható dolgok: az igényes öltözködés, fogak, borosta, higiénia pl.
2011. júl. 2. 00:17
Leszólításnál is kizárólag a külső számít a lányoknak.
2011. júl. 2. 08:28
Fiúknál is számit, lányoknál is számit úgyhogy gyerekek nézzünk jól ki!
2011. júl. 2. 10:19
Engem az ápoltság érdekel és ahogyan leszólít.
Ismerek egy nem túl jóképű srácot és most iszonyú finoman fogalmaztam, de nála talpraesettebb, kedvesebb embert aligha ismerek. Pedig tényleg félelmetesen ronda szegény. Előzékeny, udvarias,és huszonéves létére van jövőképe, előre gondolkozik. Imádják a lányok, akár hetente váltogathatná őket. Szóval nem ezen múlik.
2011. júl. 2. 10:21
Nem az számit, hogy egy igazi macsó legyen, hanem az, hogy fogjon meg benne valami.És az, hogy normális legyen.
Felőlem ő lehet a világ legsármosabb pasija, kidolgozott gyönyörű testtel, ha egyszerűen nem fog meg benne semmi.
És még valami: Fiuk! Nem kellenek a hülye csajozos dumák,mint pl. elvesztettem a telefonszámom, megadnád a tiedet? stb. bár nálam még nem probálkoztak ilyen szöveggel, de az biztos, hogy menekülnék az ilyenektől.
2011. júl. 2. 11:10
Leszólítás pillanatában rengeteget számít a külső... Baba arc az nem baj van olyan ismerősöm akinek olyan kisugárzása van, hogy akárki meglátja első pillatásra beleesik kb :D és baba arca van... Nekem rengeteget számít a stílusa az öltözködése és a haja :) De igazából ha van kisugárzása az embernek akkor lehet ronda is akkor is szépnek és jóképűnek tűnik :) Magasságról annyit, hogy nem zavar ha alacsony, de bizonyos határig azért ne legyek nála egy fejjel magasabb :DD Magas pasik se túl jók volt olyan pasi aki volt vagy 2 méter... szinte megfájdult a nyakam amikor csókolóztunk :D
2011. júl. 2. 14:40
Kapcsolódó kérdések: