Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnák ismerkedni wrestlinget kedvelő lányokkal?
31/174 A kérdező kommentje:
Mystico, ez egy jó wrestlinges, kár, hogy a WWE-t választotta.
engem idegesit ez a sin cara v mi az,mert keverem rey mysterioval.. en szeretem a wwe-t,nagyon keves tna-t lattam meg akkor mondom h nem engedtek a szuleim.. szal en wwet nezwk mar 5dikes v 4 koromtol.most megyek kilencbe.. :)) nezd ezeket nem birom aki most van :))
2011. júl. 9. 21:22
sting tna-s .. es az a festett arcu.. valami feher meg ilyebnek nem? naaaagyon reg lattam
2011. júl. 9. 21:23
voltal amikor voltak itt la sala polivalenta din bucuresti..?
(en nem) annyira nem vagyok wrestlinges (marmint kedvelo) ah menjek v ilysmi de naagyon birom nezni es nagyzon elvezem:X egyik kedvenc idotoltesem estenkent..
2011. júl. 9. 21:26
Hornswoggle mar nincs, de lattam nem is olyan reg egy videoban ahol marysenak (divak kozul o a kedvencem) adott egy csokor viragot es az a fejehez vagta.. de sztem regebbi felvetel volt.. :-?? nem tudom de most mar nincs az biztos..
2011. júl. 9. 21:39
36/174 A kérdező kommentje:
Nem voltam, de a mostani WWE nem köt le, amióta nincs HBK azóta nem nagyon nézem és amióta Edge sincs azóta meg végkép nem érdekel. Ja Sting a festett arcú, de most nagyon állat, mert olyan mint Joker. Különben először én is a WWE-t ismertem meg. Különben a TNA sem túl durva csak ott káromkodnak rendesen, nincs cenzura.
Neked ki a kedvenc pankrátorod?
Melyik városban élsz?
37/174 A kérdező kommentje:
Mickie James-t nem szeretted?, most ő a női bajnok a TNA-ben.
38/174 A kérdező kommentje:
És szinte minden régi jó meccset láttam.
Láttad a HBK vs Undertaker meccset a WM 25-ön?
Vagy a John Cena vs JBL 2005 Judgement Day, na az nagyon király meccs volt, Cena kamionnal jött be.
jaj Mickie James de iigen,o volta kedvencem ,de ot kiraktak azt hiszem.. tudod h egy idoben "takaritottak" a wwe-ben es 5sevel raktak ki az emberek es o akkor ment el.. nagyon szerettem es biztam benne..tehat mikor o ment a ringbe siznte 90%be biztosvoltam benne h o nyer
2011. júl. 9. 22:17
a wrestlemania 25nel akkor volt amikor HBk a birot izelte.. meg .. HBK leugrott a nemtommirol. corzi nah:)) es ennyi volt.aztan Undertaker nyujtogatta a nyelvet... melekszem re.. aJBLesre mar nem emlekszem..
2011. júl. 9. 22:20
Kapcsolódó kérdések: