Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A fiúk miért csak a műnőket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért csak a műnőket veszik emberszámba?

Figyelt kérdés
17/l vagyok és azt tapasztaltam nem csak a saját esetemben h meg sem nézik azokat akik nem olyanok h van rajtuk egy kiló vakolat meg macás ruhák meg a hajuk mindig rendben van.Pedig sok ilyen p.i.cs.á.s csajtól természetesen jobban nézek ki rájuk úgy nem lehet rájuk nézni se még is sokak szerint ez a "nőies" és aki nem ilyen azt nem értékelik.Miért kell egy lánynak már tini korától m.ű.p.i.n.á.nak lennie ahoz h észrevegyék?Mert nekem nem fekszik és soha nem is leszek ilyen nem ilyen a stílusom.Aki természetes meg egy kicsit fiatalabbnak nézki a korától meg nem a "jajj szétment a hajam" tipus azt lenézik.Hiába mondják h nem ígyvan. Még a nem olyan jól kinéző fiúknak is akkora pofájuk meg jobbnak hiszik magukat mint egy egyébként csinos csak korától kicsit fiatalabbnak kinéző természetes csaj.Nem látnak át a női praktikákon utána meg sírnak h nincs barátnőjük de nem mernek olyan csajt megkörnyékezni aki kicsit más és nem csinál magából m.ű.p.i.n.á.t.Már azt is megkaptam egy idióta hájas mamakedvence fiúosztálytársamtól egyszer h "nem vagyok nő"mert nem vagyok ilyen és jobban futok mint ő sőt több fekvőt is csinálok mert a hájas testével ő kb:kinyom 5-öt ezért én nem vagyok nőies.Az egyik p.i.cs.a.az osztályomból meg vele értett egyet.Egyébként kiközösített is vagyok.Miért mindenkinek ultragyenge m.ű.p.i.n.á.n.a.k kell lennie nehogy megsértse szegény fiúk önbecsülését?Mert egy fíúra nálunk mindig azt mondják h férfuas akkor is ha puhány "mert férfias egy kis pocak" ha izmos akkor meg azért és már totál el van velük szállva a ló.De én nem vagyok nőies mert tiniként úgy gondolom h vannak fontosabb dolgok is attól h h nézek ki meg nem kelek egy órával előbb egy kiló vakolatot kenni magamra meg a hajam "megcsinálni".
2011. jan. 30. 13:07
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ja, és megértem, hogy dühít ez, és ezírt írsz kicsit "agresszíven"... :)
2011. jan. 30. 18:05
 32/35 anonim ***** válasza:
Szerintem,ha kimennél külföldre egy Istennő lennél ott a pasik körében..
2011. jan. 30. 18:17
 33/35 Fuuton ***** válasza:

Nekem ez a mondat valahogy nem tetszett: "Még a nem olyan jól kinéző fiúknak is akkora pofájuk"... figyelj, ez személyiségfüggő, nem pedig kinézetfüggő.

Mondjuk ha ennyire sport orientált vagy, hmm.

Az nekem sem jön be annyira, bocsi.

2011. jan. 30. 18:27
 34/35 anonim ***** válasza:
Mert, miért bánt ez téged?
2011. jan. 30. 20:51
 35/35 anonim ***** válasza:

"14:14-es képzeld k.u.r.vá.r.a nem vagyok kövér már csak ha 158 cm-hez a 47 kg nem az.és sportos vagyok egy picit inkább egyébként lehet az a baj h rossz közösségbe kerültem egyszerűen bulizni meg máshova meg nem igazán járok."

Nem tamadni akartam csak altalaba a kovereket mindenhol cikizik biztos azert mert akkor meg az emberek eleg alacsony ertelmi szinten vannak, nah de mind1... Mit sportolsz amugy en szeretem a sportos csajokat??? A szovegeidbol itelve jo kis lazado lehetsz enis ilyen vagyok, es atmentem sok mindenen abbol amit te mondassz, annyi, hogy en fiu vagyok es vhogy mindig megkaptam a hozzam hasonlokat igy nemvoltam egyedul. Privatban folytathatnank a beszelgetest ha akarod ;)

2011. jan. 30. 23:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!