Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valaki emberszámba veszi a nőket?
19 éves vagyok. Nem egy visszahúzódó típus, de bulizósnak sem nevezném magam. Eddig próbáltam minden nővel normálisan viselkedni, de az évek folyamán rájöttem, hogy ez nem célravezető, mert a mai lányoknak egy tahó állat kell, aki leszarja, kihasználja őket és utána egy eszközként otthagyja.
A korosztályomban nem találkoztam eddig olyan lánnyal, aki szép is, normális is és nem ilyen fiúkra vágyna. Nem értem, hogy manapság miért nem divatos egy komoly kapcsolat. Volt barátnőm, de ő is inkább csak játszadozni akart. Ha valakinek van ötlete, akkor írjon, addig is versbe foglalom a gondjaimat :D
u.i.: jövőre megyek egyetemre, remélem ott átformálódik a véleményem :D
A csajoknak ált nem tahó bunkó srác kell aki kihasználja őket... viszont nem is egy olyan visszahúzódóbb srác aki "versbe foglalja a gondjait" :P (bocs, nem támadni akarlak)
Olyan srác kell nekik aki magabiztos, határozott, önálló véleménye van, céltudatos, fel lehet rá nézni, és meg lehet benne bízni. Az más kérdés h ez ált a tahó pаrasztokban van benne de a csajok nem a tahóságot tartják vonzónak az ilyenekben. (Meg ők is hibázhatnak.)
Persze ez csak az én véleményem, mondjatok ellent ha nem igaz :P
Acel:
köszi, még reménykedek énis :)
nem feltétlenül a k*félés a célom )
Barátom!
El kell mondjam, anno én is rendes voltam a csajokkal (virág,sms-ek,kedves szavak,stb). Ma már felnőtt fejjel tudom, ezeknek a sz*rháziaknak (tisztelet a kivételnek!) nem kell más, csak pénz, felvágás, meg f*sz.
Az éjszakában melózom, és látom mit tesznek a "jövő anyái" 1-2 kotél után és egy jobb verda láttán.
Egyet mondok neked: Szedj össze egy jóravaló csajt, aki kedves, házias, és szeret. A többi rohadt r*bancon meg nevess nagyokat.
Utólag visszanézve engem is megvezettek, kihasználtak, amíg én szívem-lelkem kitettem, ők inkább suttyó, magukat vagánynak mutató fattyúkkal kavartak.
A magamutogató f*szfejek kellenek, a "vagány gyerek" lejöttt a klubba, ivott egész éjjel egy legalja koktélt, meg fizetett egyet, aztán vitte a csajt. Utána pár napig meg csak kenyeret zabált a moslék kollégistája, de a kaján vigyor ott volt az arcán, mert megrépázta a luvnyát.
Ezek a "nők" egy kiadós viperázást érdemelnek meg, semmi mást...
jó a szó!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__1409..
pár női hozzászólást azért olvassatok el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!