Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj, ha valaki emberszámba veszi a nőket?
19 éves vagyok. Nem egy visszahúzódó típus, de bulizósnak sem nevezném magam. Eddig próbáltam minden nővel normálisan viselkedni, de az évek folyamán rájöttem, hogy ez nem célravezető, mert a mai lányoknak egy tahó állat kell, aki leszarja, kihasználja őket és utána egy eszközként otthagyja.
A korosztályomban nem találkoztam eddig olyan lánnyal, aki szép is, normális is és nem ilyen fiúkra vágyna. Nem értem, hogy manapság miért nem divatos egy komoly kapcsolat. Volt barátnőm, de ő is inkább csak játszadozni akart. Ha valakinek van ötlete, akkor írjon, addig is versbe foglalom a gondjaimat :D
u.i.: jövőre megyek egyetemre, remélem ott átformálódik a véleményem :D
Valóban így van. Valamelyik nap éppen két-három lány "sírt" itt egymásnak, hogy a sok hülye faszi így, meg a sok hülye faszi úgy.
Ahogyan én látom a "rendes" lányok kissé visszahúzódóak, nem feltétlenül vesznek szívesen részt az "éjszakai életben" nem abban a "mikorokörnyezetben" fordulnak elő, ahol a "rendes(?)" többség. Pedig léteznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!