Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "férfiak" miért nem nézik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "férfiak" miért nem nézik emberszámba a nőket?

Figyelt kérdés

Most jönnek majd az olyan válaszok,hogy: amiért a nők a férfiakat, vagy ne általánosítsak..

De én az igazat akarnám hallani.

2010. jan. 18. 19:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

De akkor is rohadtul általánosítasz, hogy az isten csókoljon bokán.

Mindenesetre tőlem ne várj választ, mert én nem tudom. Ugyanis én emberszámba veszem a nőket.

2010. jan. 18. 19:12
 2/19 A kérdező kommentje:
Tudtam..:D De mégis.. magasabbrendűnek érzed magad,mint egy nő és úgy gondolod,hogy neked több jogod van bármihez..nem igaz?
2010. jan. 18. 19:15
 3/19 anonim ***** válasza:
Azokat nem veszik emberszámba,akik arra nem érdemesek.. szerintem..én nem jártam így,nyilván azért,mert úgy viselkedek.Mármint normálisan.
 4/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem. De miért érzed ezt így? Akarsz róla beszélni?
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Unalmasak már ezek a provokatív,gyűlöletkeltő,és -igen akkor is leírom-igenis általánosító kérdések.Azokkal kéne foglalkozni,illetve azokat kéne észrevenni,akik rendesek,és nem utolsó tajparasztokkal leállni.Tudod Te nagyon jól,hogy a világ tele van degenerált,de rendes emberekkel is.Tudod Te nagyon jól,hogy ez rajtad,a szerencséden,a sorson,és még sok máson is múlik.Akkor miért kavarod fel TE is az indulatokat,ahelyett,hogy tovább próbálkoznál?Mert ez könnyebb út,hogy mindenkit egy kalap alá veszel,és keseregsz?Nyilván ez a könnyebbik megoldás.Csak éppen semmire nem mész vele.Fel kéne már nőni emberek.Egyébként aki hagyja,hogy lealázzák,azt le is fogják.
2010. jan. 18. 19:16
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

a gazdag/szemét pasik azért nem nézik emberszámba a nőket, mert fogyóeszköznek tekintik őket.. ha egy megy, jön másik, akit elszédít a jó kocsi vagy az elegáns menő külső. nem szeretnek bele a csajba, csak megfektetik, vagy elvárják h a csaj megtegye amit kérnek, aztán kiadják az utját, mert ugyis jön más..

de azt ugy halhan megjegyzem, hogy a jó nők is a testüket használva jutank el oda ahol épp lógatják a lábukat a tengerparton.. szal az általánosítás oda vissza ér csak. :)

2010. jan. 18. 19:18
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Általánosítasz

2. Vannak intelligens, szeretnivaló pasik, akik tisztelik a nőket

3. Általában ezek pasik sikertelenek lúzerek, vagy rossz magatartási mintákat tanult, vagy a nők mindig elutasították, és ezt afrusztrációt a nők lealázásán és gyűlöletén vezetik le.

4. vannak olyan génhibás vagy beteges lelkű pasik, akik istennek képzelik magukat vagy kisebbségi komplexusban szenvednek és ezért nézik le a másikat.

Mindenképpen önértékelési zavarral küszködnek vagy nincs önkritikájuk.

A pasik sokkal többnek képzelik magukat másoknál (nőknél) vagy kisebbségi bajuk van.

Tehát mindenképpen mentálisan betegek az ilyenek.

Tudom, ezek közé sorolható a mai pasik 40-60%-a.

2010. jan. 18. 19:19
 8/19 A kérdező kommentje:
Azért érzem valósnak a dolgot, mert az is..erről nincs mit beszélni. Szerintem sok sok évvel vagyok idősebb,mint ti és eddigi éveim során, mindig azt vettem észre,hogy egy férfi mindig többet ér és mindig többet megtehet. Úgy érzem,hogy lassan már a világ csak degerenált emberekkel lesz tele..
2010. jan. 18. 19:20
 9/19 anonim ***** válasza:
51%
mert egy feminista paraszt vagy... legalábbis egy "NŐ" nem kérdez ennyire általánosítva... innentől maximum csak "nő" lehetsz
2010. jan. 18. 19:21
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A nők régen valóban elvoltak nyomva... Ma ez úgy alakul, hogy minden kis h*lyeségben azt látják, hogy a csúnya férfiak őket bántják.Pedig nem így van, 99%ban nem is értjük mi férfiak hogy mi a megsértődés oka, mert mindenben azt látják a nők hogy elnyomjuk őket...

A másik meg az, hogy ha egy férfi figyel a kedvesére, tisztelettel és szeretettel bánik iránta, akkor az egy unalmas p*cs, ellenben ha napi 2× pof*n veri és emberszámba se veszi, akkor macsó. Gondolkodjanak el ezen a nők is...

2010. jan. 18. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!