Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "férfiak" miért nem nézik emberszámba a nőket?
Most jönnek majd az olyan válaszok,hogy: amiért a nők a férfiakat, vagy ne általánosítsak..
De én az igazat akarnám hallani.
De akkor is rohadtul általánosítasz, hogy az isten csókoljon bokán.
Mindenesetre tőlem ne várj választ, mert én nem tudom. Ugyanis én emberszámba veszem a nőket.
a gazdag/szemét pasik azért nem nézik emberszámba a nőket, mert fogyóeszköznek tekintik őket.. ha egy megy, jön másik, akit elszédít a jó kocsi vagy az elegáns menő külső. nem szeretnek bele a csajba, csak megfektetik, vagy elvárják h a csaj megtegye amit kérnek, aztán kiadják az utját, mert ugyis jön más..
de azt ugy halhan megjegyzem, hogy a jó nők is a testüket használva jutank el oda ahol épp lógatják a lábukat a tengerparton.. szal az általánosítás oda vissza ér csak. :)
1. Általánosítasz
2. Vannak intelligens, szeretnivaló pasik, akik tisztelik a nőket
3. Általában ezek pasik sikertelenek lúzerek, vagy rossz magatartási mintákat tanult, vagy a nők mindig elutasították, és ezt afrusztrációt a nők lealázásán és gyűlöletén vezetik le.
4. vannak olyan génhibás vagy beteges lelkű pasik, akik istennek képzelik magukat vagy kisebbségi komplexusban szenvednek és ezért nézik le a másikat.
Mindenképpen önértékelési zavarral küszködnek vagy nincs önkritikájuk.
A pasik sokkal többnek képzelik magukat másoknál (nőknél) vagy kisebbségi bajuk van.
Tehát mindenképpen mentálisan betegek az ilyenek.
Tudom, ezek közé sorolható a mai pasik 40-60%-a.
A nők régen valóban elvoltak nyomva... Ma ez úgy alakul, hogy minden kis h*lyeségben azt látják, hogy a csúnya férfiak őket bántják.Pedig nem így van, 99%ban nem is értjük mi férfiak hogy mi a megsértődés oka, mert mindenben azt látják a nők hogy elnyomjuk őket...
A másik meg az, hogy ha egy férfi figyel a kedvesére, tisztelettel és szeretettel bánik iránta, akkor az egy unalmas p*cs, ellenben ha napi 2× pof*n veri és emberszámba se veszi, akkor macsó. Gondolkodjanak el ezen a nők is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!