Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek erről az sms-ről? Frappáns? Vagy megdöbbentő?
Mit éreznétek, ha ezt küldené át egy lány, akivel elég rég beszélgettek telefonon stb.
Volt már előtte pár árulkodó sms váltás a lány részéről. A srác féltékenyke.
Egy nap így a lány ezt írná:
"Igazából azt akartam írni, hogy Rád gondolok, de ilyesmit az ember csak úgy nem ír, úgyhogy csak annyit kérdezek: mi újság? :) :) :) "
Mi lenne az első gondolatotok, elgondolkodnátok? Nem értenétek? Tetszene?
Ez már annyira sablonos, hogy hihetetlen.. Inkább nyögd ki, hogy mit akarsz :)
17/L
Bíztató, hogy akár szívesen fogadná a közeledést, de nem kell egyből lerohanni, és ágynak dönteni! Mondjuk egy kávézóban sütizős randi, esetleg egy séta valahol jó kezdetnek.
30/N
Jajjjjjj, akkor ez sok lenne, ezt ne.
Nem szexre vágyom én vele, kedvelem és sokat gondolok rá. Ez lenne a lényeg.
És ha ezt írnám:
Miért gondolok rád ennyit? Mit csináltál velem? :)
Nem akarom, hogy szexuális célzásnak vegye, komolyan közeledni akarok. Úgy érzem, ő már tett lépéseket, de marha vagyok, elcsesztem. Nem akarom elveszíteni.
Szeretem, a végső cél nem az, hanem hogy mellettem legyen. A szerelem része természetesen a szex, de rossz indító, eszembe nem jutna.
Csak annyit akarok, érezze, fontos nekem.
Akkor mi az érthető, de kedves megfogalmazás?
Sajnos személyesen nem tudom elmondani, ugynis egy ideig nem fogom látni, távol van tőlem most. :(
Csak az sms marad. Valami kedveset segítsetek már összedobni!
Egy picit megvariálva az első SMS-ed szövegét talán jobban sikerülne az üzenet:
"Mi újság Veled? :)
Igazából azt akartam írni, hogy eszembe jutottál, de ilyesmit az ember csak úgy nem ír :) :)"
Ez tetszene! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!