Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan megdöbbentő, ha valaki nem szereti a sportot?
Kit érdekel más véleménye. Engem sem érdekel semmilyen sport. A foci VB-t és EB-t is csak akkor nézem, ha fogadtam a meccsekre, amúgy nem köt le.
Én is kipróbáltam a focit és a kosárlabdát, de egyik sem jött be. Nem fogok azért rohangálni, leizzadni és elfáradni, hogy így vívjam ki mások elismerését.
Még azt sem lehet elmondani, hogy aki sportol az egészséges lesz, hiszen hányszor haltak már meg életerős fiatal sportolók a pályán.
Aki szerint meg ettől kevesebb vagyok, az bekaphatja.
Hülyeség felmérés alapján a sportot mindenki szereti, vagy csinálni vagy nézni, csak még nem tud róla. Velem tök így volt ált. 1-6-ig nem szerettem a tesit, most az a kedvenc órám + 4 különféle dolgot kezdtem el sportolni.
17/F
„mert ez az alap ahhoz hogy az ember egészséges legyen, és esetleg még jól is nézzen ki. És ezt felesleges különféle elvekkel magyarázgatni, hogy aki sportol az butább, sportolók is meghalnak egyszer, nekem így jó, stb., mert végül csak magaddal cseszel ki.”
Mert azok, akik egész életükben cigiztek, piáltak és jókat ettek mégis eléltek 90 évig nagyon kicsesztek magukkal.
A sport még nem egyenlő az egészséggel.
„ Továbbá a táplálkozás terén is változtatni kellene mindenkinek, nem csak annak aki komolyabban űz vmilyen sportot.”
Mert a sportolók annyira egészségesek igaz? Nem olyan kaját esznek, mint a normális emberek, aztán meg csodálkoznak, hogy rosszul vannak.
„ Maga a sport nézése rohadtul nem számít sportnak, hiába szeretik ez páran összemosni. Rengeteg mozgási lehetőség van, tuti, hogy találsz valamit, amit szeretsz, a lényeg, hogy mindenképp csinálj valamit”
Senki sem írtak, hogy a sport nézése, az sport. Úgy írod ezt, mintha kötelező lenne mindenkinek sportolnia, mert aki nem az bajba kerül.
És ha nem csinálok semmit, akkor mi lesz? Semmi.
Én szeretek úgy élni, hogy nyugodtak ehetek bármit és nem kell, hogy bűntudatot érezzek amiatt, hogy úristen biztos híztam 20 dekát, mit fogna most szólni. És nem szeretem kifárasztani magam, hogy utána egész nap izomlázam legyen és meg se bírjak mozdulni. Az élet túl rövid ahhoz, hogy sportra pazaroljuk el.
utolsó ez nagyon nagy :) azért a dohányosok döntő többsége nem élio meg a 90 éves kort, lehet, hogy egyik ismerősödnek barátjának ükapja megérte, de nem mérvadó. Továbbá a földön több embert érint az elhízás, mint az éhezés, tele van a strand ocsmány kövér disznókkal, és ez ku.rvára nem egészséges. Nem elég, hogy a cukorbetegség, érrendszeri betegség messze jóval gyakoribb náluk, még sírnak is miatta, hogy milyen szarul néznek ki, és nincs barátjuk/barátnőjük. Lásd ezen a honlapon.
És jéé, tényleg, a sportolók mintha 100x egészségesebbek lennének, a sok antioxidáns miatt szinte sose betegek, a daganatok előfordulási esélye is lényegesebben kisebb.
és mi az, hogy NEM NORMÁLIS KAJÁT ESZNEK? nem lehetsz ekkora p.öcs, hogy azt hiszed hogy a májaskifli pacalpörkölttel egészségesebb, mint a fehérhúsok rizzsel, zöldséggel, stb.
Egyel elötted is összekeverték a sportot annak a nézésével, szóval ez se jött most be. Amúgy én ku.rvára les.zarom, hogy csinálsz-e valamit, ennyi értelmi képességgel egyébként én határozottan NEM ajánlok neked semmit, inkább ülj le egy mosógép elé, és azt bámuld, az való neked. persze remélem h csak hülyeségből írtad ezt a hozzászólást, mert ekkora gyökér nem lehetsz.
Na úgy látom kifogtam egy vérbeli sportb*zit, akinek az agyára ment a tesztoszteron.
„azért a dohányosok döntő többsége nem élio meg a 90 éves kort, lehet, hogy egyik ismerősödnek barátjának ükapja megérte, de nem mérvadó.”
Senki sem mondta, hogy a dohányosok megérik a 90 éves kort, mert még az áltag ember sem éri meg. Viszont az sem szentírás, hogy a sportolás mellett élsz el eddig.
„Továbbá a földön több embert érint az elhízás, mint az éhezés, tele van a strand ocsmány kövér disznókkal, és ez ku.rvára nem egészséges.”
Ez nem teljesen igaz. Kb. félmilliárd ember elhízott a Földön, míg az éhezők száma kb. 1,2 milliárd. De ne lovagoljunk a számokon! Mert csak a strandon vannak kövérek igaz? Máshol nem.
„Nem elég, hogy a cukorbetegség, érrendszeri betegség messze jóval gyakoribb náluk, még sírnak is miatta, hogy milyen szarul néznek ki, és nincs barátjuk/barátnőjük. Lásd ezen a honlapon.”
A honlapon lévő rinyálások nagy része nem a testsúlyra vezethető vissza, hanem a kifordult társadalom okozta torz elvárások miatt. Pl. elég a 18 centis farok, baj ha nem vagyok gazdag stb.
”És jéé, tényleg, a sportolók mintha 100x egészségesebbek lennének, a sok antioxidáns miatt szinte sose betegek, a daganatok előfordulási esélye is lényegesebben kisebb”
Nem tudom, hogy hány hivatásos sportoló van a világon, de a 7 milliárdos összlakossághoz képes nyilván kevesebben. Természetesen így alacsonyabb a daganatos megbetegedéses eset köztük, de csak azért mert kevesebben vannak. Ez megint csak nem függ össze a sportolással. Vagy szerinted, aki nem sportol, automatikusan súlyosan megbetegszik?
”és mi az, hogy NEM NORMÁLIS KAJÁT ESZNEK? nem lehetsz ekkora p.öcs, hogy azt hiszed hogy a májaskifli pacalpörkölttel egészségesebb, mint a fehérhúsok rizzsel, zöldséggel, stb.”
Ja persze. Megzabálnak minden egészségesnek nevezett szart, ami tele van fehérjével és hormonnal, aztán csodálkoznak, hogy valami nincs rendben.
”Egyel elötted is összekeverték a sportot annak a nézésével, szóval ez se jött most be. Amúgy én ku.rvára les.zarom, hogy csinálsz-e valamit, ennyi értelmi képességgel egyébként én határozottan NEM ajánlok neked semmit, inkább ülj le egy mosógép elé, és azt bámuld, az való neked. persze remélem h csak hülyeségből írtad ezt a hozzászólást, mert ekkora gyökér nem lehetsz.”
Szóval ha nem osztom, a hülye begyepesedett nézeteidet, akkor már nem tudsz mit felhozni és lehordasz mindennek. Gratulálok. Talán egészségesebbek a sportolók (legalábbis ezt hiszik) de az biztos, hogy nem intelligensebbek, mert azt hiszik, hogy a szétdoppingolt testükkel mindent elérhetnek és övék a világ, aztán ha visszavonulnak, és abbahagyják a cuccozást, elhízott, lusta, zsíros, impotens paraszttá változnak, akik még 50 évesen is az ifi válogatottban elért aranyérmükre verik a nyálukat.
Rendben, megyek és nézem a mosógépet. Még az is szórakoztatóbb, mint az egész napos önsanyargatás, mert máshogy is lehet egészségesnek lenni.
Ajánlom figyelmedbe az alábbi három linket. Remélem lesz időd átfutni a nagy sportolás közepette. És ha már elolvasod, akkor remélem meg is fogod érteni a lényegét. Ha nem, akkor kérd meg az egyik ismerősödet, hogy segítsen.
Megyek és bedobom a tegnapi töltött káposztát és talán még némi sültkrumplit is benyomok lefekvés előtt, mert nem fogok bűntudatot érezni, amiatt, hogy jó kajákat eszet. A magvakat meg a többi szart meghagyom a madaraknak és a sportolóknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!