Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "férfiak" miért nem nézik emberszámba a nőket?
Most jönnek majd az olyan válaszok,hogy: amiért a nők a férfiakat, vagy ne általánosítsak..
De én az igazat akarnám hallani.
Én ezt a kérdést még nőként is kikérem magamnak! Valószínűleg nem a pasikban van a hiba, hanem benned! Ha így provokálod a férfi nemet, meg is érdemled a bánaásmódjukat!!
Ha tisztelnéd őket - ők is tisztelnének téged...
32/L
rossz helyen forgolódsz. ált az olyanokat nézik le, akik olyanok is. pl egyéjszakás, stb. vagy egyszerűen csak télleg rossz körökben mozogsz, és nálatok ilyen bunkók meg nagymenők a pasik.
ha egy nőnek van tartása, határozott, és igazi nő, akkor nem fogják lenézni.
Szerintem konkrétan ezen az oldalon vannak bunko parasztok :D probálok leszokni az olvasásától, mert lassan átalakulok feminista férfigyűlölővé... itt minden második krédsé az, hogy elhagyott a pasim mert nem akarom lenyelni neki, elhagyott a pasim terhesen, 20 év után megcsalt a férjem, stbstb. Undorító.
De tudom, hogy valahol ez a dolog nagyon nem stimmel, mert az ÉLETBEN én lényegesen több, nőt tisztelő pasit ismerek, mint olyat aki nem... Eddigi összes barátom sem érezte magát felsöbbrendűnek nálam, sőt volt aki teljesen alárendelte magát...(és azoknak üzenem akik szerint ez a két véglet létezik, és a nők a hülyék h a másikat váalsztják, hát ez se sokkal jobb... arany középut =D)
Azért tetted fel a kérdést, mert téged nem tisztelnek? Lehet, hogy te fogtál ki rossz férfiakat, lehet, hogy te nem tiszteled őket, és ezért ők sem téged. Lehet, hogy simán komplexusod van ezzel kapcsolatban, rossz élmények miatt. Ezt csak te tudhatod.
Az viszont egészen bizonyos, hogy legalább annyi felsőbbrendűségi érzésű férfi van, mint nő, csak éppenséggel az ilyen férfiak zöme így is kapcsolatban él, addig az ilyen típusú nők nagy százalékban szinglik maradnak.
76%! Mennyire igazad van!
Ide jár a legtöbb csotrogány, nőgyűlölő, mindenkit larib*ncozó f*sz, akik direkt olyan kérdéseket tesznek fel, ahol a nőket lehet alázgatni.
sztem ez egy degenerált társaság....
tisztelet a kivételnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!